No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Ota käyttöön toissijainen DNS GoDaddy -nimipalvelimilla

Toissijainen DNS sallii verkkotunnuksesi vyöhyketiedoston automaattisen varmuuskopioinnin toiseen nimipalvelinsarjaan. Jos ensimmäinen nimipalvelinsarja lakkaa toimimasta, se lähettää automaattisesti pyynnöt varmuuskopioille, joiden vyöhyketiedosto on identtinen päänimipalvelimien kanssa. Sinulla on oltava Premium DNS -verkkotunnus, jotta voit käyttää toissijaista DNS: ää. Et voi käyttää DNSSEC: ää ja toissijaista DNS: ää samassa verkkotunnuksessa.

Jotta voit käyttää GoDaddy -nimipalvelimia pää (ensisijaisina) nimipalvelimina, sinun on varmistettava, että omat nimipalvelimesi on määritetty orja (toissijaiseksi) nimipalvelimeksi. Sinun on määritettävä omat nimipalvelimesi orjaksi (toissijaiseksi) ja määritettävä tekemään AXFR -kyselyitä kohdista 97.74.112.1 ja/tai 97.74.112.2.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse verkkotunnuksesi luettelosta päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
  3. Valitse Lisäasetukset-kohdasta DNS-hallinta.
  4. Valitse Lisäominaisuudet -kohdasta Toissijainen DNS .
  5. Alle Käytössä, valitse Käytössä.
  6. Valitse Master ( Määritä) avattavasta Configure zone as (Määritä vyöhyke nimellä) -valikosta.
  7. Valitse Määritä orjia -kohdan alla LISÄÄ .
  8. Anna kunkin osion tiedot:
    • Start IP Address (Aloita IP -osoite) : Anna orja -nimipalvelimiesi IPV4 -IP -osoitealueen alku.
    • Lopeta IP -osoite : Anna orja -nimipalvelimiesi IPV4 -IP -osoitealueen loppu.
    • TSIG -tyyppi : Valitse algoritmi (hajautusfunktio), jota käytetään tapahtumien todentamiseen. Jos et halua käyttää TSIG -tunnusta, valitse Ei mitään .
    • TSIG -nimi : Anna yksilöllinen nimi TSIG -avaimelle.
    • TSIG -arvo : Anna arvo TSIG -avaimelle. Tämä arvo on salasana, jonka molemmat nimipalvelimet määrittävät jaon ja käyttävät pyyntöjen todennukseen.
  9. Tallenna muutokset valitsemalla Päivitä ja sitten Käytä.

Kaikkien DNS -muutosten päivittyminen maailmanlaajuisesti voi kestää 24–48 tuntia.

Tähän liittyvä vaihe

• Sinun kannattaa testata orja -DNS -palvelimesi varmistaaksesi, että ne siirtävät vyöhykkeen meiltä onnistuneesti, ja että ne vastaavat arvovaltaisesti DNS -vyöhyketietueeseesi, kun niitä kysytään suoraan.