Ota käyttöön toissijainen DNS ja GoDaddy -nimipalvelimet ensisijaisina nimipalvelimina

Toissijainen DNS mahdollistaa verkkotunnuksesi DNS -vyöhyketiedoston varmuuskopioinnin automaattisesti toiseen nimipalvelinsarjaan. Toissijaisella nimipalvelinsarjalla on vyöhyketiedosto, joka on identtinen ensisijaisten nimipalvelimien kanssa, ja jos ensisijainen joukko laskee, toissijainen DNS lähettää pyynnöt automaattisesti toissijaiselle joukolle. Sinulla on oltava Premium DNS -verkkotunnus, jotta voit käyttää toissijaista DNS: ää. Et voi käyttää DNSSEC : ää ja toissijaista DNS: ää samassa verkkotunnuksessa.

Jotta voit käyttää GoDaddy -nimipalvelimia ensisijaisina nimipalvelimina, sinun on varmistettava, että omat nimipalvelimesi on asetettu toissijaisiksi nimipalvelimiksi. Sinun on määritettävä omat nimipalvelimesi toissijaisiksi ja määritettävä tekemään AXFR -kyselyitä kohdista 97.74.112.1 ja/tai 97.74.112.2.

1. Kirjaudu GoDaddy-verkkotunnuksen portfolioon. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse yksittäinen verkkotunnus päästäksesi Verkkotunnuksen asetukset -sivulle.
    valitse yksi verkkotunnus
  3. Valitse DNS ja valitse sitten toissijainen DNS .
    valitse toissijaiset verkkotunnukset
  4. Alle Käytössä, valitse Käytössä.
  5. Valitse Ensisijainen kohdassa Määritä vyöhyke nimellä .
  6. Valitse LISÄÄ ja anna toissijaiset DNS -tiedot.
    • Aloita IP -osoite : Anna toissijaisten nimipalvelimiesi IPV4 -IP -alueiden alku.
    • Lopeta IP -osoite : Anna toissijaisten nimipalvelimiesi IPV4 -IP -alueiden loppu.
    • TSIG -tyyppi : Valitse algoritmi (hajautusfunktio), jota käytetään tapahtumien todentamiseen. Jos et halua käyttää TSIG -tunnusta, valitse Ei mitään .
    • (Valinnainen) TSIG -nimi : Anna yksilöllinen nimi TSIG -avaimelle.
    • (Valinnainen) TSIG -arvo : Anna arvo TSIG -avaimelle. Tämä arvo on salasana, jonka molemmat nimipalvelimet määrittävät jaon ja käyttävät pyyntöjen todennukseen.
  7. Valitse Lisää ja tallenna sitten muutokset napsauttamalla Käytä .

Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin kuluessa, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Sinun kannattaa testata toissijaiset DNS -palvelimesi varmistaaksesi, että ne siirtävät vyöhykkeen meiltä onnistuneesti ja että ne vastaavat arvovaltaisesti DNS -vyöhyketietueeseesi, kun niitä kysytään suoraan.
  • Jos muutat mieltäsi, voit poistaa toissijaisen DNS : n käytöstä milloin tahansa.