Ota moderni todennus käyttöön Microsoft Office 2013: ssa Windows -laitteissa

Lokakuusta 2022 alkaen et voi muodostaa yhteyttä Outlook 2013: n postilaatikkoihin Windows -laitteissa käyttäen perustodennusta. Perustodennus on vanhentunut alan standardi, joka poistetaan pian käytöstä . Sen käyttö helpottaa hyökkääjien kaapata käyttäjän tunnistetietoja, mikä lisää riskiä siitä, että varastettuja tunnistetietoja käytetään muita päätepisteitä tai palveluja vastaan.

Huomautus: Jos olet Outlook for Mac -käyttäjä, sinun ei tarvitse tehdä mitään. Outlook for Mac tukee jo nykyaikaista todennusta.

Mitä minun pitää tehdä?

Koska et voi enää käyttää perustodennusta Outlook 2013: ssa, voit tehdä sen sijaan jonkin seuraavista:

• Ota käyttöön nykyaikainen todennus Office 2013: lle : Moderni todennus tai OAuth2.0 on turvallisempi ja tukee monivaiheista todennusta eli MFA: ta moderneilla menetelmillä, kuten kertakäyttöisillä tekstiviesteillä ja todennussovelluksilla. Määritä tietyt rekisteriavaimet , jotta Office 2013: n nykyaikainen todennus voidaan ottaa käyttöön.
    Huomautus: Meidän GoDaddy -oppaat ei voi auttaa sinua tekemään rekisterimuutoksia. Katso tukilausunto .
  • Päivitä yritysasiantuntijaksi : Sen mukana tulee Office -ohjelmiston uusin versio, joten siinä on oletusarvoisesti käytössä oleva moderni todennus. Vertaile sähköpostisopimuksia .
  • Käytä Outlookia verkossa : Käyttöoikeuksiin ei vaikuta. Kirjaudu sisään Outlookin verkkoversioon .