Ota moderni todennus käyttöön Microsoft Office 2013: ssa Windows -laitteissa

Perus todennuksen avulla hyökkääjät voivat helpommin kaapata käyttäjän tunnistetietoja, mikä lisää riskiä, että varastettuja tunnistetietoja käytetään uudelleen muihin päätepisteisiin tai palveluihin nähden. Perustodennus on vanhentunut alan standardi, joten sinun on siirryttävä sovelluksista, jotka käyttävät perustodennusta, nykyaikaiseen todennukseen.

Mikä on muuttumassa

Mahdollisuus käyttää perustodennusta Exchange Online for Exchange ActiveSync (EAS), POP, IMAP, Remote PowerShell, Exchange Web Services (EWS), Offline Address Book (OAB), Outlook for Windows ja Mac -palveluissa poistetaan käytöstä.

Tämä päätös edellyttää, että siirryt sovelluksista, jotka käyttävät perustodennusta, sovelluksiin, jotka käyttävät nykyaikaista todennusta.

Lue lisää perustodennuksen poistosta käytöstä Exchange Online -palvelussa .

Miksi muutos täytyy tehdä?

Microsoft Office 2013 Microsoft Windows -tietokoneissa tukee nykyaikaista todennusta. Mutta sen ottamiseksi käyttöön sinun on määritettävä tietyt rekisteriavaimet.

Mitä sinun tarvitsee tehdä

Noudata tämän artikkelin vaiheita ja ota moderni todennus käyttöön Office 2013: ssä Windows -laitteissa .

Huomautus: Huoltotiimimme ei voi opastaa sinua rekisterimuutosten tekemisessä. (Tuenilmaus)