Office 365 GoDaddyltä Ohje

Ota Office 365 -sähköpostiosoitteeni käyttöön Android Outlook -sovelluksessa

Esittely | Vaihe 1 | Vaihe 2 | Vaihe 3 | Vaihe 4 | Yhteenveto

Jotta voit määrittää sähköpostiosoitteesi Android Outlook -sovellukseen, tarvitset Office 365 -sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi sekä Outlook-sovelluksen.

1. Avaa Outlook. (Eikö sinulla ole tätä sovellusta? Lataa se Google Play -sovelluskaupasta ja noudata asennusohjeita.)
  2. Napauta Valikko ja napauta Lisää tili.
    Napauta Lisää tili
  3. Napauta Tilit-näytössä Ohita.
    ALTEXT
  4. Anna Office 365 -sähköpostiosoitteesi ja napauta Jatka.
    Napauta Ohita
  5. Anna Office 365 -sähköpostisalasanasi ja napauta Kirjaudu sisään.
    Anna sähköpostiosoite ja napauta Jatka
  6. Näet uuden Office 365 -tilisi Valikko-osiossa.
    Uusi tili näkyy Outlookissa

Hienoa. Sähköpostitilisi on nyt Android-puhelimessasi ja voit aloittaa sen käytön! Jos haluat lisätä sähköpostitilisi toiseen laitteeseen, voit palata vaiheeseen 3, jossa on ohjeet toista sähköpostitiliä varten. Jos kaikki on valmista, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Vaihe 4. Lähetä ensimmäinen sähköposti!

Lisätietoja

Yleisiä ongelmia sähköpostitilin määrittämisessä puhelimeen.