Office 365 GoDaddyltä Ohje

Ota Office 365 -sähköpostiosoitteeni käyttöön iPhone Outlook -sovelluksessa

Esittely | Vaihe 1 | Vaihe 2 | Vaihe 3 | Vaihe 4 | Yhteenveto

Jotta voit määrittää sähköpostiosoitteesi iPhone Outlook -sovellukseen, tarvitset Office 365 -sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi sekä Mail-sovelluksen.

Voit katsoa tästä lyhyen videon alempana tällä sivulla.

1. Käynnistä Outlook. (Eikö sinulla ole tätä sovellusta? Lataa se iTunes-sovelluskaupasta. Avaa se ja napauta Aloita, valitse ilmoitusasetuksesi ja siirry vaiheeseen 6.)
  2. Napauta Profiili.
    Napauta Profiili-kuvaketta
  3. Napauta Asetukset-näyttöä.
    Napauta Asetukset-kuvaketta
  4. Kohdassa Asetukset napauta Lisää tili.
    Napauta Lisää tili -painiketta
  5. Valitse Lisää sähköpostitili.
    Napauta Lisää sähköpostitili -vaihtoehtoa
  6. Anna Office 365 -sähköpostiosoitteesi ja napauta Lisää tili.
    Anna sähköpostiosoite ja napauta Lisää tili
  7. Anna Office 365 -sähköpostisalasanasi ja napauta Kirjaudu sisään.
    Anna sähköpostiosoite ja napauta Jatka
  8. Näet uuden Office 365 -sähköpostiosoitteesi Asetukset-näytössä. Siirry Saapuneet-kansioon. Sähköpostiviestiesi latauksen pitäisi käynnistyä.
    Uusi Office 365 -sähköpostitili näkyy Asetukset-näytössä

Hienoa. Sähköpostitilisi on nyt iPhone Outlook -sovelluksessa ja voit aloittaa sen käytön! Jos haluat lisätä sähköpostitilisi toiseen laitteeseen, voit palata vaiheeseen 3, jossa on ohjeet toista sähköpostitiliä varten. Jos kaikki on valmista, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Näytä minulle kuinka

Vaihe 4. Lähetä ensimmäinen sähköposti!

Lisätietoja

Yleisiä ongelmia sähköpostitilin määrittämisessä puhelimeen.