Office 365 GoDaddyltä Ohje

Ota Office 365 -sähköpostiosoitteeni käyttöön Outlook 2016 -sovelluksessa (Windows)

Esittely | Vaihe 1 | Vaihe 2 | Vaihe 3 | Vaihe 4 | Yhteenveto

Jotta voit määrittää sähköpostiosoitteesi Outlook 2016 -sovellukseen Windows-tietokoneessa, tarvitset Office 365 -sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi sekä Outlook 2016 -sovelluksen (tai uudemman version).

Katso tästä aiheesta lyhyt video alempana tällä sivulla.

1. Avaa Outlook. (Eikö sinulla ole tätä sovellusta? Lataa se Microsoftin sivustolta.)
  2. Valitse Tiedosto ja sitten + Lisää tili.
  3. Anna Office 365 -sähköpostiosoitteesi ja napsauta Yhdistä.
  4. Anna Office 365 -sähköpostisalasanasi ja napsauta Kirjaudu sisään. Sinulta saatetaan kysyä, haluatko käyttää tätä tiliä kaikkialla laitteessasi. Tee valintasi.
  5. Sen jälkeen kun Outlook näyttää, että sähköpostiosoitteesi on lisätty oikein, napsauta Valmis.

Hienoa. Sähköpostitilisi on nyt Outlook 2016 -sovelluksessa Windows-tietokoneellasi ja voit aloittaa sen käytön! Jos haluat lisätä sähköpostisi toiseen laitteeseen, siirry vaiheeseen 3, jossa on ohjeet toista sähköpostitiliä varten. Jos kaikki on valmista, siirry seuraavaan vaiheeseen.

Näytä minulle kuinka

Vaihe 4. Lähetä ensimmäinen sähköposti!