Ota SSH käyttöön

SSH on suojattu tapa muodostaa yhteys webhotellitiliisi ja ladata tiedostoja, siirtää tiedostoja ja toteuttaa komentoja. Jaettua Linux-webhotellin tiliä käyttävät asiakkaat voivat ottaa sen käyttöön.

Kun otat SSH:n käyttöön, se on käytössä tiliisi liittyvillä ensisijaisilla FTP-käyttäjillä.

SSH:n käyttöönotto jaetussa Linux-webhotellitilissä

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  3. Napsauta SSH-käyttö.
  4. Napsauta Ota käyttöön.

Voit nyt kirjautua sisään cPaneliin käyttäen ensisijaisen FTP-käyttäjän tunnistetietoja (lisätietoja).

Lisätietoja: SSH-yhteyden luominen palvelimeesi tai jaettuun verkkohotellitiliin.