Ota SSH käyttöön

SSH on suojattu tapa muodostaa yhteys webhotellitiliisi ja ladata tiedostoja, siirtää tiedostoja ja toteuttaa komentoja. Jaettua Linux-webhotellin tiliä käyttävät asiakkaat voivat ottaa sen käyttöön.

Kun otat SSH:n käyttöön, se on käytössä tiliisi liittyvillä ensisijaisilla FTP-käyttäjillä.

SSH:n käyttöönotto jaetussa Linux-webhotellitilissä

1. Kirjaudu sisään GoDaddy-tilillesi.
  2. Napsauta Web Hosting (verkkohotellipalvelu).
  3. Valitse sen verkkohotellitilin, jota haluat käyttää, kohdalta Hallitse.
  4. Valitse Asetukset-valikosta SSH.
  5. Anna puhelinnumerosi ja napsauta sitten Ota käyttöön. Webhotellitoimintojen tiimi soittaa sinulle n. 10 minuutin kuluessa ja antaa PIN-koodin.
  6. Ota SSH käyttöön tilissäsi antamalla alla oleva PIN-koodi ja napsauttamalla Vahvista.

SSH:n käyttöönotto tilissäsi saattaa kestää enimmillään 72 tuntia. Tänä aikana et ehkä pysty käyttämään tiliäsi, koska se siirretään uuteen palvelimeen.

Lisätietoja: SSH-yhteyden luominen palvelimeesi tai jaettuun verkkohotellitiliin.