Ota verkkotunnuksen tietosuoja käyttöön tai poista se käytöstä

Ota verkkotunnuksen tietosuoja käyttöön tai poista se käytöstä ja muuta verkkotunnuksesi yhteystietoja julkisessa WHOIS -hakemistossa . GoDaddy -verkkotunnuksen tietosuoja pitää yhteystietosi yksityisinä korvaamalla tietosi yksityisyyden suojan tarjoajan Domains By Proxy & reg; -palvelun tarjoamamme tiedot. Kun verkkotunnuksen tietosuoja poistetaan käytöstä, verkkotunnuksesi henkilökohtaiset yhteystiedot näkyvät sijasta julkisessa WHOIS -hakemistossa .

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitse päivitettävien verkkotunnusten valintaruudut. Tai valitse verkkotunnuksen vieressä oleva valintaruutu ja valitse sitten Valitse kaikki .
    kuvakaappaus useista valituista verkkotunnuksista
  3. Valitse toimintovalikosta Yksityisyys .
    • Näytön koosta riippuen sinun on ehkä valittava Lisää -valikko ja vieritettävä alaspäin nähdäksesi Tietosuoja .
  4. Valitse Ota tietosuoja käyttöön tai Poista yksityisyys käytöstä
    • Kun poistat verkkotunnuksen tietosuojan käytöstä, emme enää korvaa verkkotunnuksesi yhteystietoja tietosuojapalveluntarjoajamme Domains By Proxy & reg; -palvelun kautta. Verkkotunnuksesi yhteystiedot näkyvät julkisessa WHOIS -hakemistossa .
  5. Valitse Jatka.
    • Jos verkkotunnuksessasi on verkkotunnuksen suojaus , sinun on vahvistettava henkilöllisyytesi. Jos kaksivaiheinen todennus on käytössä vähintään 24 tunnin ajan, syötä tekstiviestitse lähetetty koodi tai todennussovelluksen antama koodi. Muussa tapauksessa anna kertakäyttöinen salasana , jonka lähetimme rekisteröijän sähköpostiosoitteeseen.

Näet Menestys -vahvistuksen, kun muutoksesi on tallennettu. Muutosten päivittyminen julkisessa WHOIS -hakemistossa voi kestää enimmillään 24 tuntia.