Ota virheenkorjaus käyttöön WordPress-palvelussa

Asettamalla WP_DEBUG-arvoksi true omassa wp-config.php-tiedostossasi ottaa virheenkorjaustilan käyttöön koko WordPressin laajuisesti. Tämä merkitsee, että kaikki PHP-virheet, -varoitukset ja -ilmoitukset näytetään.

On erittäin suositeltavaa asettaa WP_DEBUG- ja WP_DEBUG_LOG-arvoiksi true kehitysprosessin aikana. Tällä tavoin havaitaan myös virheet, jotka eivät muuten ehkä tule esiin, jos arvona on false. Tämä on erityisen hyödyllistä mukautettujen moduulien kehityksen aikana, koska nykyisen asettelun CSS/JS päivittyy jokaisen sivun latauksen yhteydessä sen sijaan, että se tallennettaisiin oletuksena välimuistiin.

1. Muokkaa verkkosivustosi wp-config.php-tiedostoa. ( cPanel / Plesk / Verkko & Klassikko / Hallittu WordPress / VPS )
  2. Muuta tämä arvosta false
    define('WP_DEBUG', false);
    arvoksi true
    define('WP_DEBUG', true);
  3. Kirjoita seuraavalle riville
    define('WP_DEBUG_LOG', true);
  4. Tallenna muutokset.
  5. Luo virheenkorjausloki vierailemalla sivustossasi käyttäen jotakin Internet-selainta.
  6. Käytä verkkohotellitilisi editoria ja avaa /wp-content/debug.log.
  7. Tarkastelemalla virheenkorjauslokin tiedostoja pystyt todennäköisesti päättelemään, mikä plugin-laajennus, teema tai määritetty asetus saattaa olla ongelman taustalla.

Huomautus: Jos kyseessä on Hallittu WordPress Pro -sopimus, WP_DEBUG-asetuksen määrittäminen arvoksi true poistaa sisältöverkon (CDN) kokonaan käytöstä verkkosivuston vianmääritystä varten. Voit ottaa CDN-verkon uudelleen käyttöön valitsemalla WP_DEBUG-asetuksen arvoksi false.

Kun kehitysvaihe tai vianmääritys on valmis, sinun tulee asettaa WP_DEBUG- ja WP_DEBUG_LOG-arvoiksi false ja poistaa sitten debug.log-tiedosto.