Näytä virheet ottamalla käyttöön WordPress-virheenkorjaustila

WordPress käyttää erityistä virheenkorjausjärjestelmää ja standardoitua koodia ytimessään, laajennuksissaan ja teemoissaan. Tämä yksinkertaistaa PHP-virheiden tunnistamisprosessia. Tämän virheenkorjaustilan ottaminen käyttöön tuo kaikki PHP-virheet ja -varoitukset näkyviin, mikä auttaa sinua selvittämään sivustossasi mahdollisesti esiintyvät ongelmat.

Vaatimukset: Tarvitset seuraavat työkalut vaadittavien vaiheiden suorittamista varten:
  • FTP-asiakasohjelma, jonka kautta sinulla on pääsy sivustosi tiedostoihin. Markkinoilla on monia eri FTP-asiakasohjelmia. Me suosittelemme FileZilla-ohjelmaa.
  • Tekstieditori, jolla voit tehdä tarvittavat muutokset tiedostoon. Saatavilla on monia eri tekstieditoreita. Me suosittelemme Notepad++-ohjelmaa. Älä muokkaa tiedostoja tekstinkäsittelyohjelmalla, kuten Microsoft Word.

1. Luo yhteys FTP-asiakasohjelmalla tai käytä tiedostonhallintaa ja muokkaa verkkosivustosi wp-config.php-tiedostoa.
  2. Vaihda WP_DEBUG-arvo false arvoksi true:

define( 'WP_DEBUG', false );
    Virheenkorjauksen ollessa käytössä:

define( 'WP_DEBUG', true );
  3. Kirjoita seuraavalle riville:
    define( 'WP_DEBUG_LOG', true );
    ota virheenkorjaustila käyttöön
  4. Kun olet tehnyt muutokset, tallenna tiedosto. Jos käytät FileZilla-ohjelmaa, hyväksy sen esittämä varoitus tiedoston korvaamisesta.
  5. Vieraile sivustossasi Internet-selaimellasi. Tämä sallii virheenkorjauslokin tallentaa virheet.
  6. Käytä samaa editoria ja avaa tiedosto, joka luotiin vaiheen 5 aikana: /wp-content/debug.log.
  7. Tarkastelemalla virheenkorjauslokin tiedostoja pystyt todennäköisesti päättelemään, mikä plugin-laajennus, teema tai määritetty asetus saattaa olla ongelman taustalla.
Varoitus: Kun olet lopettanut vianmäärityksen, muista poistaa virheenkorjaustila käytöstä. Virheenkorjaustilan jättäminen käyttöön voi aiheuttaa turvallisuusongelmia sivustossasi.