Ota yhteyttä tukeen Get Help -koontinäytöltä

Kun tarvitset tukea Managed WordPress -tilillesi, ota meihin yhteyttä WordPress -ylläpitäjän Get Help -koontinäytön kautta.

Vaaditaan: Get Help -koontinäyttö on käytettävissä seuraavissa paketeissa, kun WooCommerce -laajennus on käytössä:

Hanki ohjeiden hallintapaneeli WordPress -hallintaa varten
  1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta Ohje .
  3. Tarvitsetko apua? -ruudussa anna sähköpostiosoitteesi Vastaa -kenttään.
  4. Miksi otat yhteyttä tukeen? valikossa, valitse vaihtoehto.
    • Verkkohotelli
    • WooCommerce
    • Plugin-laajennukset
    • Muu
  5. Täytä jäljellä olevat kentät.
  6. (Valinnainen) Valitse Luo vianmäärityskäyttäjä ja luo järjestelmänvalvoja -käyttäjä tukitiimille.
  7. Valitse Lähetä pyyntö .