Tilinhallinta Ohje

Ota yhteyttä yrityksen GoDaddy asiakastukeen

Oletko jumissa? Tarvitsetko apua? Ota yhteyttä maailmanluokan asiakastukeemme chatin kautta tai puhelimitse.

Keskustelu

Jos haluat saada tukea poistumatta tältä sivulta, napsauta Chat Now (Keskustele nyt) -painiketta näytön oikeasta yläkulmasta.
napsauta chat now (keskustele nyt) ja aloita live-keskustelu

Jos et näe Chat Now (Keskustele nyt) -toimintoa, live-keskustelua ei ole juuri nyt saatavilla. Ota tällöin yhteyttä puhelimitse.

Mihin asioihin annatte tukea?

Tukea koskevassa lausunnossa on lisätietoja tukemme kattamista osa-alueista.