Office 365 GoDaddyltä Ohje

Outlook 2007 ja 2010: Päivitä korjaustiedoston avulla

Voit määrittää Office 365 -sähköpostiosoitteet 2007- ja Outlook 2010 -käyttöä varten. Ennen tätä asiakasohjelma on kuitenkin päivitettävä tukemaan Office 365 -ohjelmistoa korjaustiedoston avulla.

1. Kirjaudu sisään sähköpostiosoitteeseesi siirtymällä osoitteeseen http://email.[oma verkkotunnuksesi]/.
  2. Napsauta rataskuvaketta oikeassa yläkulmassa, ja valitse sitten Office 365 -asetukset.
  3. Valitse Ohjelmisto.
  4. Napsauta Työpöytämääritys vasemmalla.
  5. Napsauta Asennus-painiketta ja avaa latautuva .exe-tiedosto.
  6. Kirjaudu esiin tulevassa ikkunassa sisään Office 365 -osoitteeseesi.
  7. Napsauta Jatka, ja valitse sitten Hyväksy.
  8. Kun päivitykset on suoritettu loppuun, napsauta Valmis.

Jos näet tämän virheilmoituksen: Tietokoneesi ei vastaa vaadittuja järjestelmän vähimmäisvaatimuksia, sinun täytyy määrittää Outlook POP- tai IMAP-käyttöä varten Exchange-palvelimen käytön sijasta.

Lisätietoja

• Jos tämä ei edelleenkään onnistu, tutustu näihin: