Outlook 2007: Workspace-sähköpostin asettaminen

Tämä artikkeli koskee vain Workspace-sähköpostia. Katso Office 365 -sähköpostiin liittyviä ohjeita kohdasta Outlook: Sähköpostin käyttöönottaminen.

Outlookin asettaminen on helppoa – vaikka saattaa tuntua siltä, että tässä on paljon tietoja, Outlook 2007:n saaminen toimimaan ei kestä 5 minuuttia kauempaa.

ENNEN KUIN ALOITAT: Jotta voit käyttää Outlookin sähköpostiohjelmaa, sinun pitää tietää POP- tai IMAP -sähköpostipalvelinasetuksesi ja -portit. Löytääksesi ne siirry Sähköpostiasennuskeskukseen ja kirjoita muistiin tiedot, jotka näkyvät kohdassa Sähköpostipalvelimen asetukset.

Vianmääritys edellyttää, että olet ottanut SMTP-välityksen käyttöön tililläsi. Lisätietoja: Sähköpostitilin SMTP-välityksien hallinta.

Sähköpostin käyttöönotto Outlook 2007:ssä

Jos sinun pitää määrittää sähköpostitili manuaalisesti, noudata alla olevia ohjeita.

Sähköpostin määrittäminen Outlook 2007 -sovelluksessa

1. Käynnistä Microsoft Outlook 2007. Valitse Tools (Työkalut) -valikosta Account Settings (Tilin asetukset).
  2. Napsauta New (Uusi).
  3. Valitse Microsoft Exchange, POP3, IMAP, or HTTP (Microsoft Exchange, POP3, IMAP tai HTTP) ja napsauta sitten Next (Seuraava).
  4. Anna nimesi (Your Name), säköpostiosoite (E-mail Address), salasana (Password) ja salasanan vahvistus.
  5. Valitse alaosassa Manually configure server settings or additional server types (Määritä palvelinasetukset tai muut palvelinlajit manuaalisesti) ja napsauta sitten Next (Seuraava).
  6. Valitse Internet E-mail (Internet-sähköposti) ja napsauta Next (Seuraava).
  7. Valitse joko IMAP tai POP3 tilityypiksi (Account Type). Käytä näitä asetuksia lähtevän ja saapuvan postin palvelimille, käyttämäsi sähköpostityypin mukaan:
    POP3
    Incoming mail server (Saapuvan postin palvelin) pop.secureserver.net
    Outgoing mail server (SMTP) [Lähtevän postin palvelin (SMTP)] smtpout.secureserver.net
    IMAP
    Incoming mail server (Saapuvan postin palvelin) imap.secureserver.net
    Outgoing mail server (SMTP) [Lähtevän postin palvelin (SMTP)] smtpout.secureserver.net
  8. Anna nimesi (Your Name) ja täydellinen sähköpostiosoite (E-mail Address).
  9. Anna käyttäjätunnus (User Name) (täydellinen sähköpostiosoitteesi) ja Password (Salasana) ja valitse Remember password (Muista salasana).
  10. NapsautaMore Settings (Lisää asetuksia)
  11. Napsauta Outgoing Server (Lähtevän postin palvelin) -välilehteä. Valitse My outgoing server (SMTP) requires authentication [Lähtevän postin palvelin (SMTP) edellyttää käyttöoikeuden tarkistusta] ja Use same settings as my incoming mail server (Käytä samoja asetuksia kuin saapuvan postin palvelimessa).
  12. Valitse Advanced (Lisäasetukset) -välilehti.
  13. Kirjoita kohdan Outgoing Server (SMTP) [Lähtevän postin palvelin (SMTP)] vieressä olevaan kenttään 80.
  14. Vaihtoehtoisesti: Jos valitset POP3-tilin kohdassa Delivery (Toimitus), valitse Leave a Copy of Messages on the Server (Jätä viestin kopio palvelimeen).
  15. Napsauta OK.
  16. Napsauta Next (Seuraava) ja sitten Finish (Valmis).

Siinä kaikki. Voit nyt tarkistaa sähköpostisi. Jos et näe yhtään viestejä, paina F9 näppäimistöltä. Varmistaaksesi, että pystyt vastaanottamaan viestejä, yritä lähettää sähköposti itsellesi.

Outlook-asennustyökalun käyttö

Microsoft® Outlook® -asennustyökalu määrittää Outlookin sähköpostitilisi automaattisesti. Jotta työkalu toimisi Outlook 2007:ssä, sinulla on oltava:

• Meidän kauttamme isännöity verkkopohjainen sähköposti
  • Outlook asennettu tietokoneeseesi, ja se pitää olla avattu vähintään kerran
  • Jokin seuraavista käyttöjärjestelmistä:
    • Microsoft Windows® XP
    • Windows Vista®, 32-bittinen
    • Windows Vista®, 64-bittinen
    • Windows® 7

Jotkin Internet-palveluntarjoajat eivät hyväksy Outlook-asennustyökalun oletusasetuksia, joten sinun pitää ehkä muokata niitä manuaalisesti. Katso lisätietoja kohdasta Sähköpostiin yhdistämiseen Outlook Expressissä liittyvien ongelmien vianmääritys.

Outlook Setup Tool -asennustyökalun käyttäminen

1. Lataa Outlook Setup Tool -asennustyökalu, asenna se ja sitten käynnistä se.

Outlook-asennustyökalu (OutlookSetup Tool) on suoritettavissa oleva tiedosto, joka pitää tallentaa tietokoneellesi ja sitten käynnistää.

2. Valitse tarvittaessa se sähköpostiohjelma, jota haluat käyttää.
  3. Anna nimi (Your Name). Tämä näkyy sähköpostiviestien Lähetetty (From) -kentässä.
  4. Anna sähköpostiosoite (Email Address), jota haluat käyttää tämän tilin kanssa.
  5. Anna salasana (Password).
  6. Jos haluat päästä käsiksi sähköpostiisi Workspace Webmail -verkkosovelluksessa, varmista, että "Leave a copy of messages on the server" (Jätä viestin kopio palvelimeen) on valittu.
  7. Napsauta Set Up Account (Määritä tili).
  8. Napsauta OK.

Jos et voi vastaanottaa tai lähettää sähköpostiviestejä, katso Outlook 2007: vianmääritys. Ei hätää. On muutamia ongelmia, jotka voivat tulla esiin asetusprosessin aikana. Me autamme sinua tutkimaan ne ja korjaamaan ne.

Me tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolien merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.