Outlook 2010 ja 2013: Sähköpostin vianmääritys

Use the following information to troubleshoot common issues when setting up email in Outlook. In the meantime, you can always use Workspace webmail to check and send email.

Before trying any troubleshooting steps, please try setting up your email manually, in Outlook:

Vaihe 1: Varmista, että voit muodostaa yhteyden Workspace Mail -ohjelmaan

Muodosta ensin yhteys Workspace Mail -ohjelmaan Internet-selaimesi avulla ja varmista, että sinulla on sähköpostitili ja että käyttäjänimesi ja salasanasi toimivat. Siirry sivulle http://email.secureserver.net ja kirjaudu sisään.

Jos et pysty kirjautumaan sisään, varmista, että sähköpostitilisi on määritetty ja että käytössäsi on oikea sähköpostiosoite ja salasana. Sinun on ehkä otettava yhteyttä tilisi luoneeseen järjestelmänvalvojaan. Lisätietoja: Luo Työtilan sähköpostitili tai Luo Työtilan sähköpostitili.

Vaihe 2: tarkista asetuksesi uudelleen

Palvelin- ja tilitietojen lisääminen voi olla hankalaa; kirjain tai pari on helppo kirjoittaa väärin. Varmista, että olet kirjoittanut oikein saapuvan ja lähtevän postin palvelimet (isäntänimet), sähköpostiosoitteen sekä sähköpostitilin salasanan.

Palvelinten nimet voivat myös erota oletusasetuksistamme sen mukaan, minkä tyyppistä sähköpostitiliä käytät ja mistä olet hankkinut sen. Lisätietoja:

.

Vaihe 3: Aseta salasanasi uudelleen

Jos olet kirjautumalla onnistuneesti sisään vahvistanut, että salasanasi on oikea, muttet vieläkään voi määrittää sähköpostia Android-laittellasi, aseta Workspace-sähköpostin salasana uudelleen. (Voit käyttää samaa salasanaa uudelleen.)

Sen jälkeen kun olet asettanut salasanan uudelleen, yritä määrittää sähköposti uudelleen.

Vaihe 4: Kokeile eri SMTP-portteja

Yleensä SSL ja portti 465 toimivat useimmissa tapauksissa. Jos voit vastaanottaa sähköpostia mutta et pysty lähettämään viestejä Outlookista, varmista, että käytät oikeaa portin numeroa.

Joskus Internet palveluntarjoajat estävät tietyt portit turvallisuussyistä. Jos oletusasetukset eivät toimi, voit yrittää joitakin muita vaihtoehtoisia portteja.

Outlookin SMTP-porttiasetusten muuttaminen

1. Valitse Microsoft Outlook 2010:ssä Tiedosto ja napsauta sitten Tilin asetukset.
  2. Valitse tili, johon haluat tehdä muutoksia, ja napsauta Muuta.
  3. Napsauta Lisää asetuksia... ja valitse sitten Lisäasetukset-välilehti.
  4. Valitse Käytä salattua yhteyttä -kohdan vieressä SSL.
  5. Kirjoita Lähtevän postin palvelin (SMTP) -kohdan viereen 465. Valitse OK ja napsauta Seuraava.
  6. Jos nämä asetukset eivät toimi, toista vaiheet 1-3 ja valitse Ei mitään kohdassa Käytä salattua yhteyttä. Kokeile näitä portteja Lähtevän postin palvelin (SMTP) -kohdassa: 80, 3535 tai 25.
  7. Valitse OK ja Seuraava ja tarkista, toimivatko nämä muut portit.

Vaihe 5: Ota yhteyttä asiakastukeen

Jos olet suorittanut nämä vaiheet ja et edelleenkään saa sähköpostitiliäsi toimimaan laitteessasi, ota yhteys asiakastukeen. Meillä on käytössämme joitakin lisätyökaluja ja kyseessä saattaa olla sähköpostitilisi asia, jonka voimme ratkaista.

Me tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolien merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.