Outlook 2010:n ja 2013:n vianmääritys

Seuraavien tietojen avulla voit ratkaista yleisiä ongelmia määrittäessäsi sähköpostiasetuksia Outlook-ohjelmassa. Sillä välin voit aina käyttää työtilan verkkosähköpostia sähköpostin tarkastamiseen ja lähettämiseen.

Ennen kuin yrität vianmääritysvaiheita, yritä määrittää sähköpostisi manuaalisesti Outlookissa:

Vaihe 1: Varmista, että voit muodostaa yhteyden työtilan sähköpostiin

Yhdistä ensin Workspace Mailiin verkkoselaimessasi varmistaaksesi, että sinulla on tili ja että käyttäjätunnuksesi ja salasanasi toimivat. Siirry kohtaanhttp://email.secureserver.net ja kirjaudu sisään.

Jos et pysty kirjautumaan sisään, varmista, että sähköpostitilisi on määritetty ja että sinulla on oikea sähköpostiosoite ja salasana. Sinun on ehkä otettava yhteyttä tilisi luoneeseen järjestelmänvalvojaan. Katso lisätietoja kohdastaLuo Työtilan sähköpostitili taiVaihda käyttäjän Workspace Email -salasana .

Vaihe 2: Tarkista asetuksesi uudestaan

Palvelin- ja tilitietojen lisääminen voi olla hankalaa; kirjain tai pari on helppo kirjoittaa väärin. Varmista, että olet kirjoittanut oikein saapuvan ja lähtevän postin palvelimet (isäntänimet), sähköpostiosoitteen sekä sähköpostitilin salasanan.

Palvelimesi nimet voivat myös erota oletusasetuksistamme sen mukaan, minkä tyyppistä sähköpostitiliä käytät ja mistä olet ostanut sen. Katso Workspace Email -sähköpostin palvelin- ja porttiasetuksetlisätietoja varten.

Vaihe 3: Määritä salasanasi uudelleen

Jos olet kirjautumalla onnistuneesti sisään vahvistanut, että salasanasi on oikea, mutta et vieläkään voi määrittää sähköpostia Outlookin kautta, vaihda Workspace -sähköpostin salasana . (Voit käyttää samaa salasanaa uudelleen.)

Sen jälkeen kun olet asettanut salasanan uudelleen, yritä määrittää sähköposti uudelleen.

Vaihe 4: Kokeile eri SMTP-portteja

Yleensä SSL ja portti 465 toimivat useimmissa tapauksissa. Jos voit vastaanottaa sähköpostia mutta et pysty lähettämään viestejä Outlookista, varmista, että käytät oikeaa portin numeroa.

Joskus Internet palveluntarjoajat estävät tietyt portit turvallisuussyistä. Jos oletusasetukset eivät toimi, voit yrittää joitakin muita vaihtoehtoisia portteja.

Outlookin SMTP-porttiasetusten muuttaminen

1. Valitse Microsoft Outlook 2010:ssä Tiedosto ja napsauta sitten Tilin asetukset.
  2. Valitse tili, johon haluat tehdä muutoksia, ja napsauta Muuta.
  3. Napsauta Lisää asetuksia... ja valitse sitten Lisäasetukset-välilehti.
  4. Valitse Käytä salattua yhteyttä -kohdan vieressä SSL.
  5. Kirjoita Lähtevän postin palvelin (SMTP) -kohdan viereen 465. Valitse OK ja napsauta Seuraava.
  6. Jos nämä asetukset eivät toimi, toista vaiheet 1-3 ja valitse Ei mitään kohdassa Käytä salattua yhteyttä. Kokeile näitä portteja Lähtevän postin palvelin (SMTP) -kohdassa: 80, 3535 tai 25.
  7. Valitse OK ja Seuraava ja tarkista, toimivatko nämä muut portit.

Vaihe 5: Ota yhteyttä asiakastukeen

Jos olet suorittanut nämä vaiheet ja et edelleenkään saa sähköpostitiliäsi toimimaan laitteessasi, ota yhteys asiakastukeen. Meillä on käytössämme joitakin lisätyökaluja ja kyseessä saattaa olla sähköpostitilisi asia, jonka voimme ratkaista.

Huomautus: Tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolten tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue kyseisiä tuotteita emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolten merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.