Outlook 2010: Workspace-sähköpostin asettaminen

Tämä artikkeli koskee vain Workspace-sähköpostia. Katso Office 365 -sähköpostiin liittyviä ohjeita kohdasta Outlook: Sähköpostin käyttöönottaminen.

Tiedämme, että olet innokas saamaan sähköpostin toimimaan tietokoneessasi. Me voimme saada sähköpostisi toimimaan Outlook® 2010:ssä noin viidessä minuutissa. Seuraavat ohjeet toimivat useimpien asiakkaiden kohdalla, mutta joskus saattaa olla tarpeen tehdä joitain pieniä muutoksia sen mukaan, missä asut ja mitä Internet-palveluntarjoajaa käytät.

Jos noudatat seuraavia ohjeita, mutta et voi silti lähettää tai vastaanottaa sähköpostia, katso ohjeita kohdasta Outlook 2010 ja 2013: Sähköpostin vianmääritys.

ENNEN KUIN ALOITAT: Outlook-sähköpostisi asettamiseksi sinun on tiedettävä POP- tai IMAP-sähköpostipalvelimesi asetukset ja portit. Löydät ne menemällä Tietokeskukseen ja kirjoittamalla muistiin tiedot, jotka näytetään kohdassa Sähköpostipalvelimen asetukset.

Sähköpostin käyttöönotto Outlook 2010 -ohjelmassa

Jos sinun pitää määrittää sähköpostitili manuaalisesti, noudata alla olevia ohjeita.

Sähköpostin asennus Outlook 2010:ssä

1. Avaa Microsoft Outlook 2010. Napsauta Tiedosto ja napsauta sitten Lisää tili.
  2. Valitse alhaalla Määritä palvelinasetukset tai lisäpalvelintyypit manuaalisesti ja napsauta Seuraava.
  3. Valitse Internet E-mail (Internet-sähköposti) ja napsauta Next (Seuraava).
  4. Anna nimesi (Your Name) ja täydellinen sähköpostiosoite (E-mail Address).
  5. Jos sinulla on IMAP, valitse IMAP tilityypiksi. Jos et ole varma, valitse POP3. Käytä näitä asetuksia saapuvan ja lähtevän postin palvelinasetuksille, riippuen käyttämästäsi sähköpostin tyypistä:
    POP3
    Incoming mail server (Saapuvan postin palvelin) pop.secureserver.net
    Outgoing mail server (SMTP) [Lähtevän postin palvelin (SMTP)] smtpout.secureserver.net
    IMAP
    Incoming mail server (Saapuvan postin palvelin) imap.secureserver.net
    Outgoing mail server (SMTP) [Lähtevän postin palvelin (SMTP)] smtpout.secureserver.net
  6. Anna käyttäjätunnus (User Name) (täydellinen sähköpostiosoitteesi) ja Password (Salasana) ja valitse Remember password (Muista salasana).
  7. NapsautaMore Settings (Lisää asetuksia)
  8. Napsauta Lähtevä palvelin -välilehteä. Valitse Lähtevä palvelimeni (SMTP) edellyttää todentamista ja Käytä samoja asetuksia saapuvan postin palvelimen kanssa. Valitse Lisäasetukset-välilehti.
  9. Kirjoita Lähtevän palvelimen (SMTP) vieressä 80 ja napsauta sitten OK.
  10. Napsauta Seuraava.
  11. Outlook 2010 testaa asetuksesi. Kun se on valmis, napsauta Sulje.
  12. Napsauta Valmis.

Siinä kaikki. Jos kaikki toimii oikein, sinun tulisi nähdä joitakin sähköpostiviestejä. Jos näin ei ole, paina tietokoneesi F9-näppäintä viestien vastaanottamiseksi.

Outlook-asennustyökalun käyttö

Microsoft® Outlook® -asennustyökalu määrittää sähköpostitilisi Outlookin kanssa automaattisesti. Jotta työkalu toimisi, sähköpostisi pitää olla isännöity meidän kauttamme, sinulla pitää olla Outlook asennettuna tietokoneessasi, ja sinun pitää avata Outlook vähintään kerran.

Outlook Setup Tool -asennustyökalun käyttäminen

1. Lataa Outlook Setup Tool -asennustyökalu, asenna se ja sitten käynnistä se.

Outlook-asennustyökalu (OutlookSetup Tool) on suoritettavissa oleva tiedosto, joka pitää tallentaa tietokoneellesi ja sitten käynnistää.

2. Valitse tarvittaessa se sähköpostiohjelma, jota haluat käyttää.
  3. Anna nimi (Your Name). Tämä näkyy sähköpostiviestien Lähetetty (From) -kentässä.
  4. Anna sähköpostiosoite (Email Address), jota haluat käyttää tämän tilin kanssa.
  5. Anna salasana (Password).
  6. Jos haluat mennä sähköpostiisi verkkopohjaisessa sähköpostissa, vahvista, että olet valinnut Jätä kopio viestistä palvelimeen -valintaruudun.
  7. Napsauta Set Up Account (Määritä tili).
  8. Napsauta OK.

Jotkin Internet-palveluntarjoajat eivät hyväksy Outlook-asennustyökalun oletusasetuksia, joten sinun pitää ehkä muokata niitä manuaalisesti. Katso lisätietoja kohdasta Sähköpostiin yhdistämiseen Outlook Expressissä liittyvien ongelmien vianmääritys.

Outlook-asennustyökalu tukee seuraavia käyttöjärjestelmiä ja sähköpostiohjelmia:

• Microsoft Windows® XP
  • Windows Vista®, 32-bittinen
  • Windows Vista®, 64-bittinen
  • Windows® 7
  • Outlook® Express 6
  • Windows® Mail
  • Outlook® 2003
  • Outlook® 2007
  • Outlook® 2010

Jos et voi vastaanottaa tai lähettää sähköpostiviestejä, katso kohtaa Outlook 2010 ja 2013: Sähköpostin vianmääritys. Ei hätää. On muutamia ongelmia, jotka voivat tulla esiin asetusprosessin aikana. Me autamme sinua tutkimaan ne ja korjaamaan ne.

Me tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolien merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.