Outlook 2013: Workspace-sähköpostin asettaminen

Tämä artikkeli koskee vain Workspace-sähköpostia. Katso Office 365 -sähköpostiin liittyviä ohjeita kohdasta Outlook: Sähköpostin käyttöönottaminen.

Haluat siis asettaa sähköpostisi käyttämällä Outlook® 2013:a. Ei hätää! Me voimme saada sähköpostisi toimimaan Outlook 2013:ssa noin viidessä minuutissa. Seuraava menettely toimii useimpien asiakkaiden kohdalla, mutta joskus saattaa olla tarpeen tehdä joitain pieniä muutoksia sen mukaan, missä asut ja mitä Internet-palveluntarjoaa käytät.

Jos noudatat seuraavia ohjeita, mutta et voi silti lähettää tai vastaanottaa sähköpostia, katso lisäohjeita kohdasta Outlook 2010 ja 2013: Sähköpostin vianmääritys.

ENNEN KUIN ALOITAT: Jos haluat määrittää Outlookin sähköpostisi kanssa, sinun täytyy tietää POP- tai IMAP-protokollan sähköpostipalvelimen asetukset ja portit. Löydät ne siirtymällä Sähköpostin määrityskeskukseen ja kirjoittamalla ylös tiedot, jotka näkyvät sähköpostipalvelimen asetuksissa.

Jos tarvitset lisätietoja verkkosähköpostin käyttöön ottamisesta, katso aiheeseen liittyvää Microsoftin tukiartikkelia tästä.

Outlook 2013:n käyttäminen Windowsissa

Voit määrittää sähköpostitilisi manuaalisesti Outlook 2013 -ohjelmassa Windowsissa näiden ohjeiden mukaisesti.

Sähköpostin määrittäminen Outlook 2013 -ohjelmalla Windowsissa

1. Avaa Microsoft Outlook 2013.
    • Jos Microsoft Outlookin ohjattu aloitustoiminto näkyy, napsauta ohjatussa toiminnossa Seuraava, ja then, on E-mail Accounts page, click Seuraava.
    • Jos Microsoft Outlookin ohjattu aloitus ei näy, siirry Outlook-työkalupalkissa Tiedosto-välilehteen, ja napsauta sitten Lisää tili.
  2. Napsauta Lisää tili -sivulla Manuaalinen määritys tai ylimääräiset palvelimen lajit, ja napsauta sitten Seuraava.
  3. Merkitse Valitse palvelu -sivulla POP tai IMAP, ja napsauta sitten Seuraava.
  4. Syötä Oma nimi -kentässä nimi, jonka haluat näkyvän vastaanottajille, kun lähetät viestin tältä tililtä.
  5. Syötä sähköpostiosoitteesi Sähköpostiosoite-kentässä.
  6. Valitse Palvelimen tiedot -osassa Tilin tyyppi joko IMAP tai POP3.
  7. Käytä tulevien ja lähtevien postien palvelimille seuraavia asetuksia valitun tilin tyypin perusteella:
    POP3
    Incoming mail server (Saapuvan postin palvelin) pop.secureserver.net
    Outgoing mail server (SMTP) [Lähtevän postin palvelin (SMTP)] smtpout.secureserver.net
    IMAP
    Incoming mail server (Saapuvan postin palvelin) imap.secureserver.net
    Outgoing mail server (SMTP) [Lähtevän postin palvelin (SMTP)] smtpout.secureserver.net
  8. Syötä sähköpostiosoitteesi Kirjautumistiedot-osassa Käyttäjätunnus-kenttään.
  9. Syötä salasanasi Salasana-kentässä.
  10. Valinnainen: Jos haluat, että Outlook muistaa salasanasi, merkitse ruutu Muista salasana.
  11. Napsauta sivun alaosassa Lisää asetuksia.
  12. Valitse Internet-sähköpostin asetukset-valintaruudun Lähtevän postin palvelin-välilehdeltä Lähtevän postin palvelin (SMTP) edellyttää tarkistusta.
  13. Lisäasetukset-välilehdellä Saapuvan postin palvelimen portti, Outlook 2013 -oletusasetukset pitäisivät olla seuraavat:
    POP3
    Saapuvan postin palvelimen portti 110
    Lähtevän palvelimen portti 25 tai 80
    IMAP
    Saapuvan postin palvelimen portti 143
    Lähtevän palvelimen portti 25 tai 80
  14. Napsauta Lisää uusi tili -sivulla Seuraava.
  15. Outlook testaa tilisi. Kun tämä on tehty, poistu Testaa tiliasetukset -valintaruudusta napsauttamalla Sulje.
  16. Napsauta Onnittelut-sivulla Valmis.

Tässä kaikki. Jos kaikki toimii oikein, sinun pitäisi nähdä sähköpostiviestejä Outlook-postilaatikossasi. Jos näin ei ole, paina tietokoneessasi F9-painiketta vastaanottaaksesi viestejä.

Outlook-asennustyökalun käyttö

Microsoft® Outlook® -asennustyökalu määrittää sähköpostitilisi Outlookin kanssa automaattisesti. Jotta työkalu toimisi, sähköpostisi pitää olla isännöity meidän kauttamme, sinulla pitää olla Outlook asennettuna tietokoneessasi, ja sinun pitää avata Outlook vähintään kerran.

Outlook-määritystyökalun käyttö

1. Lataa Outlook Setup Tool -asennustyökalu, asenna se ja sitten käynnistä se.

Outlook-asennustyökalu (OutlookSetup Tool) on suoritettavissa oleva tiedosto, joka pitää tallentaa tietokoneellesi ja sitten käynnistää.

2. Valitse tarvittaessa se sähköpostiohjelma, jota haluat käyttää.
  3. Anna nimi (Your Name). Tämä näkyy sähköpostiviestien Lähetetty (From) -kentässä.
  4. Syötä Sähköpostiosoite, jota haluat käyttää tällä tilillä.
  5. Anna salasana (Password).
  6. Jos haluat käyttää sähköpostiasi verkkopohjaisessa sähköpostiliittymässä, vahvista, että Jätä kopio viesteistä palvelimelle -asetus valitaan.
  7. Napsauta Set Up Account (Määritä tili).
  8. Napsauta OK.

Jotkin Internet-palveluntarjoajat eivät hyväksy Outlook-asennustyökalun oletusasetuksia, joten sinun pitää ehkä muokata niitä manuaalisesti. Katso lisätietoja kohdasta Sähköpostiin yhdistämiseen Outlook Expressissä liittyvien ongelmien vianmääritys.

Outlook Setup Tool tukee seuraavia:

Sähköpostisovelluksia

• Outlook® Express 6
  • Windows® Mail
  • Outlook® 2003
  • Outlook® 2007
  • Outlook® 2010
  • Outlook® 2013

Käyttöjärjestelmiä

• Microsoft Windows® XP
  • Windows Vista®, 32-bittinen
  • Windows Vista®, 64-bittinen
  • Windows® 7

Jos et voi vastaanottaa tai lähettää sähköpostiviestejä, katso kohtaa Outlook 2010 ja 2013: Sähköpostin vianmääritys. Ei hätää. On muutamia ongelmia, jotka voivat tulla esiin asetusprosessin aikana. Me autamme sinua tutkimaan ne ja korjaamaan ne.

Me tarjoamme tietoja tiettyjen kolmansien osapuolien tuotteiden käytöstä, mutta emme suosittele tai suoraan tue niitä emmekä ole vastuussa niiden toiminnasta tai luotettavuudesta. Kolmansien osapuolien merkit ja logot ovat omistajiensa rekisteröityjä tavaramerkkejä. Kaikki oikeudet pidätetään.