Office 365 GoDaddyltä Ohje

Outlook for Mac 2011: Sähköpostin määrittäminen

Tämä video ja alla olevat ohjeet koskevat Mac-tietokoneisiin asennettua MS Outlook 2011 -sähköpostiohjelmaa, ja niissä selitetään, kuinka GoDaddyn Office 365 -sähköpostitili otetaan käyttöön MS Outlook 2011 -sovelluksessa.

Kun olet määrittänyt sähköpostitilisi, voit lisätä sen Outlook for Mac 2011 -ohjelmaan.

Jos sinulla on Yritys tai Yritys Premium -tili, voit ladata uusimman Outlook-version.

1. Käynnistä Outlook.
  2. Napsauta Työkalut ja valitse sitten Tilit....
  3. Napsauta Ohjattu aloitustoiminto -osiossa Seuraava. Jos ohjattu aloitustoiminto ei näy automaattisesti, napsauta + ja valitse sitten Exchange.
  4. Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.
  5. Valitse Automaattinen määritys ja napsauta sitten Lisää tili.
  6. Napsauta Salli.