No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Outlook for Mac ei hyväksy salasanaani

Yrität kirjautua Outlook for Mac -ohjelmaan, ja vaikka oletkin antanut oikean salasanan, Outlook for Mac ei hyväksy sitä ja pyytää sinua edelleen antamaan salasanasi. Tässä on kaksi mahdollista ratkaisua:

Tilanne 1: macOS -salasanasi on vaihdettu

Jos macOS -käyttäjätilin salasana on hiljattain palautettu, se ei välttämättä vastaa sisäänkirjautumisen avainnipun salasanaa. Voit korjata ongelman tutustumalla tähän Applen artikkeliin uuden kirjautumisavaimen luomiseksi tai päivittämiseksi uudella salasanallasi .

Tilanne 2: Macisi on päivitetty hiljattain

Jos olet asentanut viimeisimmän macOS -päivityksen (julkaistu joulukuussa 2016), Outlook for Mac ei ehkä enää hyväksy salasanaasi, mikä toimi aikoinaan hyvin. Korjaa virhe korjaamalla Outlook -asiakasohjelman määritystiedostot.

1. Sulje Outlook for Mac.
  2. Etsi ja avaa Avainnipun käyttö Sovellukset -kansiossasi. Se voi olla Utilities -kansiossa.
  3. Valitse sisäänkirjautuminen vasemmalla sivupalkissa Avaimenperät -kohdasta.
  4. Valitse Luokka -kohdasta Kaikki kohteet .
  5. Hae oikeasta yläkulmasta Exchange .
  6. Valitse kaikki tulokset, napsauta hiiren kakkospainiketta (tai napsauta kahdella sormella) ja valitse Poista (kaikki) kohteet .
  7. Toista vaiheet 5 ja 6 etsimällä Office ja varmista, että poistat kaikki tulokset.
  8. Toista vaiheet 5 ja 6 uudelleen etsimällä ADAL ja varmista, että poistat kaikki tulokset.
  9. Avaa Outlook for Mac.
  10. Anna salasanasi kehotteeseen ja tee kaksivaiheinen todennus pyydettäessä.

Tähän liittyvä vaihe

• Jos Outlook ei vieläkään hyväksy salasanaasi, luo uusi macOS -käyttäjä ja yritä sen sijaan käyttää Outlookia kyseisen profiilin kanssa.