GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Outlook: Lisää yhteystietoja

Jotta saat Outlook -yhteystietosi tilaajiin, sinun on ensin vietävä ne Outlookista ja sitten tuotava ne GoDaddy Email Marketing -tilillesi.

Huomautus: Et voi viedä tietoja, jos käytät Outlook 2016 for Mac -ohjelmaa tai Outlook Web App -sovellusta (OWA). Nämä ovat tunnettuja Microsoftin ongelmia.

Vie yhteystiedot Outlookista

1. Valitse Outlookissa Tiedosto -välilehti sovellusikkunan vasemmassa yläkulmassa.
  2. Tiedosto -valikko sovellusikkunan vasemmassa yläkulmassa

3. Napsauta Avaa ja vie -vaihtoehtoa. Valitse sitten Tuo/Vie .
  4. Valitse Avaa ja vie ja sitten Tuo/vie -vaihtoehto.

5. Valitse ohjatun toiminnon ikkunassa Vie tiedostoon . Napsauta sitten Seuraava .
  6. Valitse ohjatun toiminnon ikkunasta Vie tiedostoon.

7. Valitse tiedostotyypiksi pilkulla erotetut arvot ja napsauta Seuraava .
  8. Valitse Pilkuilla erotetut arvot.

9. Valitse Kontaktit -kansio kansioksi, josta viedään. Jos olet järjestänyt yhteystiedot kansioihin, voit laajentaa Yhteystiedot -kansiota ja valita tietyn yhteystietosarjan vietäviksi. Napsauta Seuraava .
  10. Valitse Yhteystiedot -kansio.

11. Kirjoita vietävälle tiedostolle nimi, jonka haluat nimetä, ja valitse sitten tiedoston sijainti napsauttamalla Selaa. Napsauta Seuraava .
  12. Kirjoita tiedoston nimi ja valitse selaamalla tiedoston tallennuspaikka.

13. Varmista, että oikea toiminto on valittuna, ja napsauta sitten Valmis .
  14. Vahvista toiminto on valittu ja lopeta.

Tuo yhteystiedot GoDaddy Email Marketing -tilaajille

1. Kun olet kirjautunut sisään, valitse Tilaajat -välilehti tilisi yläosassa.
  2. Näytä tuontivaihtoehdot napsauttamalla Lisää yhteystiedot.
  3. Napsauta Useita kerralla -välilehdellä Selaa -painiketta. Etsi juuri luomasi CSV -tiedosto ja valitse se.
  4. Valitse luettelo, johon yhteystiedot tuodaan:
  5. Napsauta Lisää yhteystiedot .