Lisää sähköpostiosoitteeni manuaalisesti Outlook 2016: een (Windows)

Jos et halua käyttää automaattista löytötoimintoa sähköpostisi määrittämiseen tai jos se ei toimi kunnolla, voit lisätä sähköpostiosoitteesi manuaalisesti Outlook 2016: een Windowsissa.

1. Avaa Ohjauspaneeli Käynnistä -valikosta .
  2. Valitse Käyttäjätilit > Posti (Microsoft Outlook 2016) .
    Napsauta Mail
  3. Valitse Näytä profiilit .
    Napsauta Näytä profiilit
  4. Valitse Lisää .
    Napsauta Lisää
  5. Syötä Profiilin nimi -kohtaan haluamasi nimen ja valitse sitten OK .
    Anna profiilin nimi ja napsauta OK
  6. Valitse Manuaalinen määritys tai lisäpalvelintyypit ja valitse sitten Seuraava .
    Valitse Manuaalinen määritys tai lisäpalvelintyypit ja napsauta Seuraava
  7. Valitse Microsoft 365 , anna sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Seuraava .
    Valitse Microsoft 365 ja napsauta Seuraava
  8. Kun näet kirjautumissivun, anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Seuraava .

Huomautus: Sinulle voidaan pyytää kahta kirjautumisvaihtoehtoa, kun olet antanut sähköpostiosoitteesi. Käytä Työ tai koulu -tilivaihtoehtoa.

Anna sähköpostiosoitteesi
  9. Anna Microsoft 365 -sähköpostisi salasana ja kirjaudu sisään . Sisäänkirjautumisessa ja sähköpostitilin määrittämisessä voi kestää muutama minuutti. Valitse Valmis .
  10. Viimeistele määritys valitsemalla Valmis.
    Viimeistele määritys