Outlook Setup Tool -asennustyökalun käyttäminen

Microsoft® Outlook® Setup Tool -asennustyökalu määrittää sähköpostitilisi käytettäväksi Outlookin kanssa. Jotta työkalu toimisi, sähköpostisi pitää olla meidän isännöimä, Outlook-sovellus on oltava asennettu tietokoneeseesi ja sinun pitää käynnistää Oulook-sovellus vähintään kerran.

Asennustyökalu on hyvä vaihtoehto, jos et tiedä, kuinka palvelimet kommunikoivat keskenään. Se on suunniteltu toimittamaan vaaditut tiedot niitä tarvitseville palvelimille. On kuitenkin joitain tilanteita, joissa sinun ehkä pitää itse antaa tietoja.

Tämä artikkeli kattaa Microsoft Outlook Setup Tool -asennustyökalun asennuksen ja sisältää tietoja, joita saatat tarvita yleisten virheiden selvittämisessä prosessin aikana. Kokeneet käyttäjät voivat etsiä asennukseen liittyviä tietoja Help Center -tukikeskuksesta.

Outlook Setup Tool -asennustyökalun käyttäminen

1. Lataa Outlook Setup Tool -asennustyökalu, asenna se ja sitten käynnistä se.

HUOMAUTUS: Outlook Setup Tool -asennustyökalu on suoritettava tiedosto, joka sinun pitää tallentaa tietokoneeseen ja sitten käynnistää.

2. Valitse tarvittaessa se sähköpostiohjelma, jota haluat käyttää.
  3. Anna nimi (Your Name). Tämä näkyy sähköpostiviestien Lähetetty (From) -kentässä.
  4. Anna sähköpostiosoite (Email Address), jota haluat käyttää tämän tilin kanssa.
  5. Anna salasana (Password).
  6. Jos haluat päästä käsiksi sähköpostiisi Workspace Webmail -verkkosovelluksessa, varmista, että "Leave a copy of messages on the server" (Jätä viestin kopio palvelimeen) on valittu.
  7. Napsauta Set Up Account (Määritä tili).
  8. Napsauta OK.

Jotkin Internet-palveluntarjoajat eivät saata hyväksyä Outlook Setup Tool -asennustyökalun oletusasetuksia, jolloin sinun pitää ehkä muuttaa niitä manuaalisesti. Jos tarvitset lisätietoja, katso artikkelia

Palvelimet verkkotunnuksille .asia ja .uk vaativat erityisiä lisämääritysvaiheita. Lisätietoja löytyy artikkelista

.

Mikäli kohtaat edelleen ongelmia, sinun pitää ehkä muuttaa nimipalvelin- ja porttinumeroasetuksia manuaalisesti. Lisätietoja nimipalvelimista on artikkelissa

. Käytä seuraavia porttitietoja:
  • Ilman SSL:ää
    • Saapuvan liikenteen portti (Incoming Port)
      IMAP - 143
      POP - 110
    • Lähtevän liikenteen (SMTP) portti [Outgoing (SMTP) port]
      Jokin seuraavista: 25, 80, 3535
  • SSL:n kanssa (With SSL)
    • Saapuvan liikenteen portti (Incoming Port)
      IMAP - 993
      POP - 995
    • Lähtevän liikenteen (SMTP) portti [Outgoing (SMTP) port]
      465

Outlook-asennustyökalu tukee seuraavia käyttöjärjestelmiä ja sähköpostiohjelmia:

• Microsoft Windows® XP
  • Windows Vista® 32-bittinen
  • Windows Vista® 64-bittinen
  • Windows® 7
  • Outlook® Express 6
  • Windows® Mail
  • Outlook® 2003
  • Outlook® 2007
  • Outlook® 2010