Office 365 GoDaddyltä Ohje

Outlook-sovellus Android-käyttöjärjestelmälle: Sähköpostin käyttöönottaminen

Tässä videossa ja alla olevissa ohjeissa selitetään, kuinka GoDaddyltä saatu Office 365 -sähköposti otetaan käyttöön MS Outlook -sovelluksessa Android-mobiililaitteessa.

Kun olet määrittänyt Office 365 -sähköpostisi, voit asentaa Outlook-sovelluksen Android-laitteeseesi.

Voit käyttää Office 365 -sähköpostiasi myös puhelimesi oman postisovelluksen kautta. Katso lisätietoja kohdasta Sähköpostin määrittäminen laitteen omassa sovelluksessa.

1. Asenna Microsoft Outlook Google Play Storesta ja avaa se.
  2. Napauta Get Started.
  3. Napauta Office 365.
  4. Anna sähköpostiosoitteesi. Anna sitten salasanasi GoDaddy Office 365 -sisäänkirjautumisnäytössä.
  5. Napauta Kirjaudu sisään.

Sinun pitäisi nähdä omat viestisi sovelluksessa. Varmistaaksesi, että pystyt lähettämään viestejä, luo sähköpostiviesti ja lähetä se itsellesi.