Office 365 GoDaddyltä Ohje

Outlook-sovellus iPhonelle & iPadille: Sähköpostin käyttöönottaminen

Alla olevissa ohjeissa selitetään, kuinka GoDaddyn Office 365 -sähköpostitili otetaan käyttöön Microsoftin® Outlook -sovelluksessa iPhonessa sen jälkeen kun olet luonut Office 365 -sähköpostitilin.

1. Asenna Microsoftin Outlook-sovellus, jos et ole vielä sitä tehnyt, ja avaa se sitten.
  2. Jos tämä on ensimmäinen kerta, kun avaat sovelluksen, napauta Aloitusopas.
    Napauta Aloitusopas
  3. Jos olet jo ottanut sähköpostitilin käyttöön Outlook-sovelluksessa, napauta Asetukset, ja sitten Lisää tili ja sitten Lisää sähköpostitili.
    Tili jo otettu käyttöön, napauta Asetukset, napauta Lisää tili
  4. Päätä, haluatko Outlook-sovelluksen lähettävän sinulle ilmoituksia, ja napauta sopivaa vaihtoehtoa.
    Napauta ilmoituksen lähettämisen vaihtoehtoa

Jos valitset Ilmoita minulle, napauta OK ponnahdusikkunailmoitukselle. Napauta OK ponnahdusikkunailmoitukselle

5. Anna täydellinen Office 365 -sähköpostiosoitteesi.
    Anna täydellinen Office 365 -sähköpostiosoite
  6. Napauta Lisää tili.
  7. Jos näet Office 365 -kirjautumisnäytön, siirry vaiheeseen 8.
    Jos näet IMAP-näytön, Outlook-sovellus ei ole havainnut Office 365 -asetuksiasi:
    1. Napauta Ei IMAP oikeassa yläkulmassa.
      Napauta Ei IMAP-tili
    2. Napauta Office 365.
      Napauta Office 365
  8. Anna Office 365 -kirjautumisnäytössä Salasana.
    Anna salasana
  9. Napauta Kirjaudu sisään.
  10. Jos haluat lisätä toisen sähköpostitilin Outlook-sovellukseen, napauta Tehdään niin!. Jos et, napauta Ehkä myöhemmin.
    Päätä, haluatko lisätä toisen tilin
  11. Siirry Outlook-sovelluksen esittelynäyttöjen läpi, kunnes näet Saapuneet-kansiosi.

Siinä kaikki. Jos kaikki toimii, sinun pitäisi nähdä joitakin sähköpostiviestejä. Tarkista, että kaikki toimii, lähettämällä itsellesi sähköpostiviestin verkkosähköpostista ja vastaamalla siihen Outlook-sovelluksesta.