Outlook: Vianmääritys

Tässä on joitakin ongelmia, joita saatat kohdata käyttäessäsi Outlookia yhdessä Microsoft 365 -ohjelmiston kanssa, ja neuvoja niiden ratkaisuun.

Jos Toimi näin
Outlook ei avaudu. Korjaa ongelma virheilmoituksen mukaisesti.
Sisäänkirjautumisessa on ongelmia. Kokeile näitä vaihtoehtoja.
Outlook 2010:n määritys käyttöä varten ei onnistu. Outlookiin on lisättävä korjaustiedosto ennen käyttöä yhdessä Microsoft 365 -ohjelmiston kanssa.
Microsoft 365 -ohjelmiston määritys iOS-laitteessa epäonnistui. Tutustu näihin todennusvirheisiin.
Automaattisen havaitsemisen tai asennuksen ohjatut toiminnot eivät toimi. Yritä asentaa Outlook manuaalisesti. Tämä ei toimi Office 2016 -version kohdalla tai jos käytät Mac-tietokonetta.
Sähköpostiviestejä puuttuu sen jälkeen, kun olet siirtynyt Workspace Email -ohjelmasta Microsoft 365 -ohjelmistoon. Noudata näitä vianmääritysvaiheita.
Sähköpostin lähetys Windows 10 -käyttöjärjestelmässä ei onnistu. Tutustu tähän Microsoftin tarjoamaan ratkaisuun.
Et voi lähettää tai vastaanottaa sähköpostia ja saat viestin toimituksen epäonnistumisesta. Löydä kohtaamasi virhe ja ratkaisu siihen.