No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Outlook -virhe: Toimintoa ei voida suorittaa loppuun

Kun avaat Outlookin Windowsissa, saatat saada virheilmoituksen:

Toimintoa ei voi suorittaa loppuun. Yhteys Microsoft Exchangeen ei ole käytettävissä. Outlookin täytyy olla verkossa tai yhdistettynä tämän toiminnon suorittamiseen.

Toimintoa ei voi suorittaa loppuun. Yhteys Microsoft Exchangeen ei ole käytettävissä. Outlookin täytyy olla verkossa tai yhdistettynä tämän toiminnon suorittamiseen.

Saatat saada tämän virheen, jos sähköpostiosoite, jota yrität määrittää Outlookissa, on jo määritetty samaan Outlook -asiakasohjelmaan (esimerkiksi jos sinulla olisi sama sähköpostiosoite Outlookin Workspace Email -ohjelmassa ja vaihdat sitten Microsoft 365: een ja yrität uudelleen käyttämällä samaa Outlook -asiakasohjelmaa).

Voit korjata tämän ongelman seuraamalla kutakin vaihetta järjestyksessä ja tarkistamalla, toimiiko Outlook normaalisti. Jos ei, jatka seuraavaan vaiheeseen.

Huomautus: Jos käytät Outlook 2010: tä, sinun täytyy asentaa Microsoft 365 -korjaustiedosto . Tee se ennen kuin yrität näitä vianmääritysvaiheita.

Vaihe Toimi näin
Käynnistä tietokone uudelleen Sulje kaikki ohjelmat ja käynnistä tietokoneesi kokonaan. Yritä sitten avata Outlook.
Tarkista Windowsin tunnistetietojen hallinta Joskus Outlook ei aukea, koska tunnistetiedot ovat muodossa, joka ei ole yhteensopiva Microsoft 365: n kanssa. Poista yhteensopimattomat Windows -tunnistetiedot .
Vaihda salasana Kirjaudu sisään osoitteeseen Microsoft 365 ja varmista, että käytät oikeaa sähköpostiosoitetta ja salasanaa. Jos et voi kirjautua sisään, vaihda salasanasi .
Luo uusi Outlook -profiili Varmista, että Outlook on suljettu. Luo sitten uusi profiili Ohjauspaneelin kautta . Voit määrittää Outlookin pyytämään profiilia sen käynnistämisen yhteydessä.
Testaa liitettävyys Outlook ei ehkä ole yhteydessä palvelimeen. Testaa Outlookin yhteydet.
Poista palomuuriasetukset käytöstä lyhyesti Tarkista mahdolliset palomuuriasetukset, jotka saattavat estää yhteyden. Palomuurin poistaminen käytöstä tilapäisesti saattaa olla hyödyllistä sen varmistamiseksi, että se aiheuttaa virheen.
Yritä määrittää Outlook manuaalisesti On aina suositeltavaa käyttää ensin Autodiscover -sovellusta. Jos automaattinen löytäminen epäonnistuu, yritä määrittää Outlook manuaalisesti.

Lisätietoja

• Lisää Outlook -vianmääritystä