Korjaa Outlook -virheet avattaessa

Jos sinulla on vaikeuksia Outlookin avaamisessa käyttäessäsi Microsoft 365 GoDaddy -palvelusta, yritä korjata se ratkaisumme avulla.

VirheRatkaisu
"Toimintoa ei voida suorittaa loppuun. Yhteyttä Microsoft Exchangeen ei voi tehdä. Outlookin täytyy olla online -tilassa tai yhdistettynä tämän toiminnon suorittamiseen."Kokeile näitä Outlookin vianmääritysvaiheita .
"Salattua yhteyttä palvelimeen ei voitu muodostaa ..."Tyhjennä Windowsin tunnistetietojen hallinta .
"Microsoft Outlook ei voitu käynnistää. Outlook -ikkunaa ei voi avata. Kansioryhmää ei voi avata. Toiminto epäonnistui."Luo uusi Outlook by profile seuraamalla tämän Microsoftin artikkelin kohdassa Luo uusi profiili olevia ohjeita.

Jos haluat käyttää uutta profiilia Outlookia avattaessa, noudata ohjeita kohdassa Määritä Outlook käyttämään samaa profiilia aina tai Määritä Outlook ja pyydä sinua valitsemaan profiili aloituksen yhteydessä .
”Muut eivät voi tarkastella tai muuttaa tämän sivuston kanssa vaihdettavia tietoja. Sivuston suojausvarmenteessa on kuitenkin ongelma. "Seuraa vianmääritysvaiheitamme .

Jos et näe yhtä yllä olevista virheilmoituksista, testaa Outlookin yhteysongelmia .