Outlook (Windows): Lisää automaattinen haku SRV -tietue manuaalisesti

Jos haluat määrittää Workspace Email -sovelluksen Outlook for Windows -käyttöjärjestelmässä käyttäen vain sähköpostiosoitetta ja salasanaa, lisää autodiscover SRV (Service) -tietue verkkotunnuksesi vyöhyketiedostoihin.

1. Kirjaudu sisään tilille, jolla verkkotunnuksesi on rekisteröity, ja etsi, mihin SRV -tietue lisätään.
  2. Anna seuraavat tiedot:
  3. SRV -tietueen kenttäAnna tämä ...
    Nimi@
    Kohdeautodiscover.secureserver.net
    Protokolla_tcp
    Palvelu_autodiscover
    Prioriteetti0.
    Paino0.
    Portti443
    TTL1 tunti
  4. Tallenna uusi SRV -tietue.

Nyt kun määrität Outlookin, sinun tarvitsee vain antaa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.