No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Outlook (Windows): Lisää automaattinen haku SRV -tietue manuaalisesti

Jos haluat käyttää Microsoft © Outlookia Windows -PC: ssä Työtila -sähköpostisi kanssa, voit lisätä autodiscover SRV (Service) -tietueen verkkotunnuksesi vyöhyketiedostoihin. Tämä mahdollistaa Outlookin määrittämisen vain sähköpostiosoitteellasi ja salasanallasi.

Huomautus: Jos verkkotunnuksesi on rekisteröity samalle tilille kuin sähköpostisi, ota Outlook Easy Setup -toiminto käyttöön, jotta tämä tehdään automaattisesti .

1. Kirjaudu sisään tilille, johon verkkotunnuksesi on rekisteröity, ja etsi, mihin SRV -tietue lisätään.
  2. Anna seuraavat tiedot:
    SRV -tietueen kenttä Anna tämä ...
    Nimi @
    Kohde autodiscover.secureserver.net
    Protokolla _tcp
    Palvelu _autodiscover
    Prioriteetti 0.
    Paino 0.
    Portti 443
    TTL 1 tunti
  3. Tallenna uusi SRV -tietue.

Ja nyt, kun määrität Outlookin, sinun tarvitsee vain antaa sähköpostiosoitteesi ja salasanasi.