No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Pääsy Advanced -hallintakeskuksiin

Edistyneet hallintakeskukset ovat toinen tapa säätää asetuksia ja hallita yritystäsi Microsoft 365: n kautta. Sähköpostisopimuksesi määrittää, mihin keskuksiin sinulla on pääsy:

• Exchange : Muokkaa yrityksesi sähköpostiasetuksia. Kaikki Microsoft 365 -sähköpostipaketit voivat käyttää tätä hallintakeskusta.
  • Tiimit : Säädä tiimisi asetuksia ja voita puhelun laatua. Saatavilla Online Essentials-, Business Premium- ja Premium Security -sopimuksiin.
  • OneDrive : Muuta joukkueesi asetuksia. Saatavilla Online Essentials-, Business Premium- ja Premium Security -sopimuksiin.

Pääsy kehittyneisiin hallintakeskuksiin

1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Siirry Microsoft 365 -hallinta -välilehteen ja valitse Lisäasetukset .
  3. Voit avata Edistyneen hallintakeskuksen valitsemalla Kirjaudu sisään ja antamalla Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi.
  4. Anna Microsoft 365 -salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään .