Paikanna Microsoft 365 -palvelinasetukseni

Huomautus: Lokakuusta 2022 alkaen Microsoft 365-tilit, jotka on määritetty POP- ja IMAP-tileiksi, eivät voi muodostaa yhteyttä sähköpostitileihinsä perustodennuksen kautta. Perustodennus on vanhentunut standardi, joka on poistumassa käytöstä. Suosittelemme, että päivität tilisi käyttämään Exchange-asetuksia (se saattaa olla listattuna nimellä Office 365 tai Microsoft 365 sähköpostiohjelmastasi riippuen). Tutustu Microsoftin tarjoamiin lisätietoihin.

Suosittelemme, että käytät Exchange-asetuksia Microsoft 365 -tilisi kanssa. Jotkin sähköpostiohjelmat eivät kuitenkaan tue Exchange-järjestelmää. Tässä tapauksessa sinun on paikannettava omat palvelinasetuksesi ja määritettävä sähköpostin asetukset manuaalisesti. Käytön portin numeroa (IMAP tai POP) saapuvaa postia varten ja SMTP-asetusta lähtevää postia varten.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset > Näytä kaikki Outlook -asetukset .
  3. Valitse Sähköposti > Synkronoi sähköposti.
    Sähköposti-välilehti ja Synkronoi sähköposti

Näet Microsoft 365:n POP-, IMAP- ja SMTP-asetukset.

Sähköposti-välilehti ja Synkronoi sähköposti

Huomautus: Jos et pysty määrittämään sähköpostia käyttäen SMTP-asetuksia, tilisi SMTP-todennus on ehkä poissa käytöstä. Sinun täytyy ensin ottaa SMTP-todennus käyttöön.