Paikanna Microsoft 365 -palvelinasetukseni

Jos haluat määrittää manuaalisesti sähköpostiohjelmia, jotka eivät tue Microsoft Exchangea, sinun on paikannettava omat palvelinasetuksesi. Käytön portin numeroa (IMAP tai POP) saapuvaa postia varten ja SMTP-asetusta lähtevää postia varten.

Huomautus: Jos mahdollista, käytä IMAP-protokollaa, sillä se tarjoaa paremmin toimivan sähköpostien synkronoinnin laitteiden ja tilien välille. Lue lisää IMAP- ja POP-protokollien välisistä eroista.

1. Kirjaudu sisään Outlookiin verkkosivun kautta. Käytä Microsoft 365 -sähköpostiosoitettasi ja -salasanaasi (palvelun GoDaddy-käyttäjänimesi ja -salasanasi eivät toimi tässä tapauksessa).
  2. Valitse oikeasta yläkulmastaAsetukset hammaspyöräpainike Asetukset > Näytä kaikki Outlook -asetukset .
  3. Valitse Sähköposti > Synkronoi sähköposti.
    Sähköposti-välilehti ja Synkronoi sähköposti

Näet Microsoft 365:n POP-, IMAP- ja SMTP-asetukset.
Sähköposti-välilehti ja Synkronoi sähköposti