GoDaddy-sähköpostimarkkinointi Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Painikemoduuli

Painikemoduuli on loistava tapa luoda näyttävä toimintakehotus lukijoillesi. Sivustoosi johtavan linkin sijasta voit käyttää visuaalisesti houkuttelevaa painiketta, joka rohkaisee näitä napsautuksia.

1. Valitse GoDaddy Email Marketing -tilissäsi Kampanjat .
  2. Valitse Luo uusi kampanja napsauttamalla Luo tai napsauta Muokkaa minkä tahansa olemassa olevan kampanjan kohdalla.
  3. Napsauta näytön alaosassaPainikemoduuli ( Painike ). Tämä lisää painikemoduulin kampanjaasi.
  4. Napsauta kohtaa, jossa lukee Määritä napsauttamalla .
  5. Täytä seuraavat kentät painikkeen määrittämiseksi.
    Kenttä Annettavat tiedot
    Painikkeen pitäisi sanoa Teksti, jonka haluat näkyvän painikkeessa
    Kun napsautetaan, painikkeen pitäisi johtaa kohtaan Linkin URL -osoite siihen kohtaan, johon haluat henkilön siirtyvän, kun hän napsauttaa painiketta
    Tasaus Valitse koko painikkeen kohdistus suhteessa muuhun kampanjaan.
    Vasen tasaus painikkeelle VasenKeskitä painikkeen kohdistus CenterPainikkeen oikea tasaus Oikein
  6. Jos haluat laittaa tätä painiketta napsauttavat henkilöt tiettyyn luetteloon, valitse Jos vastaanottaja napsauttaa tätä linkkiä, lisää heidät tilaajaluetteloon. Lue lisää linkittämisestä luetteloon.
  7. Tallenna painikkeen asetukset napsauttamalla Tallenna.
  8. Tallenna muutokset kampanjaan napsauttamalla Tallenna ylä- tai alaosassa Tallenna.
  9. Napsauta Esikatselu -painiketta, niin painike näkyy lukijoillesi.

Huomautus: Jos haluat tehdä muutoksia painikkeisi määrityksiin, napsauta vain painiketta säveltäjäsi ollessa.