Painikkeiden, muotojen ja viivojen lisääminen

Website Builder mahdollistaa painikkeiden, muotojen ja viivojen lisäämisen verkkosivustollesi tyylikkäiden linkkien ja rakenteiden luomiseksi. Voit tehdä kehyksiä tekstillesi tai käyttää viivoja sivuston osioiden erottamiseen toisistaan.

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Vedä ja pudota Elementti-työkalurivin Painike-kuvake-kuvake sivulle.
  4. Valitse painike napsauttamalla sitä ja valitse sitten Asetukset.
  5. Kirjoita Label (Selite) -kenttään teksti, jonka haluat näkyvän painikkeessa.
  6. Kirjoita Link (Linkki) -kenttään URL-osoite, johon haluat painikkeen yhdistävän. (Tai valitse Open link in new window (Avaa linkki uudessa ikkunassa), jos haluat avata uuden selainikkunan, kun painiketta napsautetaan.
  7. Valitse Taustan väri -kohdan vierestä värivalitsija ja valitse painikkeelle taustan väri. (Voit myös valita Liukuva ja sen jälkeen napsauttaa toista värivalitsijaa valitaksesi liukuväriin toisen värin.)
  8. Napsauta Font (Fontti) -kohdan vierestä väriruutua painikkeessa olevan tekstin värin valitsemiseksi.
  9. Valitse Effect (Tehoste) -kohdan vierestä tehoste, jota haluat käyttää painikkeelle.
  10. Valinnainen: Siirry Lisäasetukset-välilehteen lisätäksesi tai muokataksesi muita tehosteita, joita ovat esimerkiksi reunus, varjo, pyöristetyt kulmat, läpinäkyvyys, ja muokataksesi painikkeen kokoa.
  11. Valitse Julkaise.

Muotojen lisäys

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Vedä ja pudota Elementti-työkalurivin Muoto-kuvake-kuvake sivulle.
  4. Valitse muoto napsauttamalla sitä ja valitse sitten Asetukset.
  5. Napsauta kohdan Color (Väri) vierestä värinvalitsinta ja valitse sitten väri, jota haluat käyttää. (Tai valitse Gradient (Liukuväri) ja valitse sitten liukuvärjäysalueen eri väri napsauttamalla toista värinvalitsinta.)
  6. Valitse Effect (Tehoste) -kohdan vierestä tehoste, jota haluat käyttää muotoa varten.
  7. Valinnainen: Siirry Lisäasetukset-välilehteen lisätäksesi tai muokataksesi muita tehosteita, joita ovat esimerkiksi reunus, varjo, pyöristetyt kulmat, läpinäkyvyys, ja muokataksesi kuvion kokoa.
  8. Valitse Julkaise.

Viivojen lisäys

1. Kirjaudu sisään Website Builder-tilillesi.
  2. Valitse Muokkaa sivustoa.
  3. Vedä ja pudota Viiva-kuvake-kuvake sivulle, valitse viiva ja valitse sitten Muokkaa.
  4. Valitse kohdan Suunta vierestä, haluatko viivan vaaka- vai pystysuoraan.
  5. Valitse Border (Reuna) -kohdan vierestä rajan väri, tyyli ja paksuus.
  6. Valitse Julkaise.