Basic ja Pro -jälleenmyyjä (perus- ja ammattilaisjälleenmyyjä) Ohje

Piip piip... raksutusta... raksutusta... numero 42…
No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Päivitä jälleenmyyjän julkisivun asiakastukivaihtoehdot

Päivitä Jälleenmyyjän hallintakeskuksessa tilin Tukivaihtoehdot määrittääksesi, kuinka asiakkaasi saavat viestintää ja tukea ongelmiin liittyen.

Huomautus: Asiakastuki- ja tiedotuspalvelut ovat tällä hetkellä saatavilla vain englanniksi.

1. Kirjaudu sisään Jälleenmyyjän hallintakeskukseen (käytä GoDaddy -käyttäjänimeäsi ja -salasanaasi).
  2. Valitse Asetukset ja sitten Tukivaihtoehdot .
    Valitse Tukivaihtoehdot
  3. Muokkaa seuraavia asetuksia:
    • Oletusmarkkinat : Valitse haluamasi maa ja kieli.
    • Asiakastuki : Päätä, haluatko GoDaddy tarjoavan asiakastukea vai käsitteletkö tukea itse. Jos käsittelet omaa tukiasi, kerro asiakkaillesi, kuinka sinuun voidaan ottaa yhteyttä lisäämällä puhelimesi, sähköpostiosoitteesi ja/tai yhteyshenkilön URL -osoite.
    • Yhteystietojen asetukset : Anna yhteystietosähköpostiosoite, joka näkyy kaupan julkisivulla ja merkkituotteiden uutiskirjeissä ja asiakasviestinnässä. Voit myös valita tapahtumailmoituksia ja -päivityksiä.
    • Tietoja yrityksestäsi : Selitä enintään 300 merkkiä, mikä tekee yrityksestäsi hämmästyttävän, jotta voimme parhaiten auttaa asiakkaitasi, kun he ottavat yhteyttä tukeen tai tuotteiden ostoon.
    • Asiakaspalvelu : Tervetuloa asiakkaita palveluun tai soita kiittääksesi heitä palvelujen uusimisesta. Valitse valintaruutu, jos haluat, että GoDaddy soittaa asiakkaille puolestasi yrityksesi nimen alla.
  4. Ota muutokset käyttöön valitsemalla Tallenna.