Tilinhallinta Ohje

Päivitä kieliasetukset sähköpostia varten

Ymmärrämme, että on tärkeää hallita meiltä saamiasi sähköpostiviestejä ja sitä, millä kielellä ne on kirjoitettu. Teemme molempien näiden asetusten tekemisestä helppoa tilipäälliköillemme.

1. Kirjaudu Tilin hallintaan.
  2. Siirry Asetukset-välilehteen.
  3. Napsauta vasemmalla Yhteystietojen ensijaiset tiedot vasemmalla.
  4. Valitse kaikki yhteyshenkilön asetukset, mukaan lukien haluamasi yhteyshenkilön kieli, ja napsauta sitten Tallenna muutokset.