No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Päivitä Linux -verkkohotellipakettini

Näin voit päivittää Linux -verkkohotellipakettisi, jos tarvitset enemmän prosessoritehoa tai fyysistä muistia. Suunnitelman päivittäminen voi tehdä verkkosivustostasi nopeamman ja joustavamman, kun sen liikenne kasvaa.

Huomautus: Vaikka päivittäminen kestää yleensä 10–30 minuuttia, isoille sivustoille kestää jopa 24 tuntia. Sivustoillasi voi olla ajoittaisia seisokkeja, kunnes päivitys on valmis.

1. Avaa palvelun GoDaddy tuotesivu.
  2. Valitse Verkkohotelli-kohdassa haluamasi Linux-verkkohotellitilin vierestä Hallitse.
    napsauta Hallitse
  3. Tilin Dashboard valitsemalla > Päivitä.
    valitse päivitä
  4. Valitse haluamasi sopimustaso ja napsauta sitten Päivitä .
  5. Viimeistele maksuprosessi noudattamalla kehotteita.