No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Päivitä Microsoft 365 -sähköpostisopimukseni

Päivitä sähköpostisopimuksesi, niin saat lisää tallennustilaa tai voit käyttää Microsoft 365 Suitea.

Varoitus: Microsoft 365 -sopimusten tasoa ei voi alentaa milloin tahansa.
  1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Asetukset sen sähköpostisopimuksen vierestä, jonka haluat päivittää.
  3. Napsauta Valitse tasolle, johon haluat päivittää.
  4. Kun olet ostoskorissa, valitse Suorita ostos.