Microsoft 365 -ohjelmisto GoDaddyn tarjoamana Ohje

Yritimme kääntää tämän sivun puolestasi. Englanninkielinen sivu on myös saatavilla.

Päivitä sähköpostitilini

  1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse sähköpostin käyttäjän vierestä Päivitä .
  3. Valitse sopimus. Ostoskorisi latautuu uuteen sopimukseen ja sen hintaan.
  4. Valitse Suorita ostos loppuun . Näet vahvistuksen tilauksesi suorittamisesta, ja lähetämme sinulle kuitin sähköpostilla. Pakettisi päivitetään heti.

Lisätietoja