Päivitä Microsoft 365 -sähköpostisopimukseni

Päivitä sähköpostisopimuksesi, niin saat lisää tallennustilaa tai voit käyttää Microsoft 365 Suitea.

Jos Microsoft 365 -sähköpostisopimuksesi on osa Website Builder -palvelua ja verkkotunnusta, GoDaddy -oppaamme auttavat.

Varoitus: Microsoft 365 -sopimusten tasoa ei voida alentaa.
  1. Kirjaudu sisään Sähköposti ja Office -koontinäyttöösi (käytä GoDaddy-käyttäjänimeä ja -salasanaa).
  2. Valitse Asetukset sen sähköpostikäyttäjän vierestä, jonka haluat päivittää.
  3. Napsauta Valitse sen sopimuksen kohdalla, johon haluat päivittää.
  4. Kun olet ostoskorissa, valitse Suorita ostos .