Päivitä Microsoft 365 -tilini Exchange Mailiin (iOS)

Jos käytät Microsoft 365: tä POP- tai IMAP -protokollana, tietosi (mukaan lukien posti, yhteystiedot ja kalenterit) eivät välttämättä ole yhteydessä sähköpostiisi, ja ne voivat kadota, jos poistat kyseisen tilin. Voit estää tietojen menetyksen ja saada mahdollisimman turvallisen, nopean ja luotettavan sähköpostin vaihtamalla POP- tai IMAP -tilisi Exchange -tiliksi.

1. Avaa iPhonen tai iPadin Asetukset .
  2. Voit lisätä Exchange -tilisi napauttamalla Sähköposti ja sitten Tilit .
    Napauta Mailissa Tilit
  3. Napauta Lisää tili.
    Napauta Mail-ohjelmassa Tilit
  4. Napauta Microsoft Exchange -kohtaa.
    Napauta valikon Microsoft Exchange -kohtaa
  5. Täytä kohdat Sähköposti ja Kuvaus (esimerkiksi yrityksesi nimi tai sähköpostin tyyppi), ja napauta sitten Seuraava.
    Anna sähköpostiosoite ja yrityksen kuvaus ja napauta sitten Seuraava
  6. Vahvista, että haluat käyttää Microsoft Exchange -tiliäsi, napauttamalla Kirjaudu sisään.
    Kirjaudu Exchange-tilillesi napauttamalla Kirjaudu sisään
  7. Syötä Salasana ja napauta Kirjaudu sisään. (Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi “työ” tai “koulu”.)
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään

Huomautus: Jos Microsoft ei löydä tiliäsi, sinua saatetaan pyytää antamaan tietosi manuaalisesti:

Sähköposti: Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi
    Salasana: Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi -salasana
    Palvelin: outlook.office365.com (tämä on pakollinen)
    Verkkotunnus: Tämä voidaan jättää tyhjäksi
    Käyttäjätunnus: Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi

Huomautus: Jos olet unohtanut sähköpostisi salasanan, voit nollata sen seuraavasti .

8. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  9. Napauta Seuraava. Sinua saatetaan pyytää valitsemaan Anna suostumus organisaatiosi puolesta. Tämä mahdollistaa sen, että Microsoft 365 ja sähköpostisovellus toimivat yhdessä. Napauta Hyväksyn.
  10. Napauta Tallenna. Voit palata tänne päivittämään asetuksia milloin vain.
    Tarkasta asetukset ja napauta Tallenna
  11. Jos olet valmis poistamaan POP/IMAP -tilisi, napauta edelleen Tilit -osiossa olevaa sähköpostitiliä, valitse sitten Poista tili ja sitten Poista iPhonesta .

Sähköpostisi on nyt määritetty Exchange -tiliksi!