Päivitä Microsoft 365 -tilini Exchange Mailiin (Mac)

Jos käytät Microsoft 365 -palvelua POP- tai IMAP -protokollana, vaihda se Exchange -tiliksi. Exchange -tilin käyttäminen varmistaa, että tietosi (mukaan lukien posti, yhteystiedot ja kalenterit) pysyvät yhteydessä sähköpostiisi ja ovat palautettavissa palvelimelta.

Vaihe 1: Siirrä tietosi

1. Avaa Mail .
  2. Valitse valikkoriviltä Mail > Asetukset .
    valitse sähköposti ja valitse sitten asetukset
  3. Valitse Tilit .
  4. Valitse + (plus) > Microsoft Exchange > Jatka .
    valitse plus, Microsoft Exchange ja valitse sitten jatka
  5. Anna nimesi ja sähköpostiosoitteesi ja valitse sitten Kirjaudu sisään .
  6. Anna Microsoftin etsiä tilitietosi valitsemalla uudelleen Kirjaudu sisään .
  7. Anna sähköpostisi salasana ja valitse sitten Kirjaudu sisään (jatkaaksesi saatat joutua valitsemaan tilisi tyypiksi työ tai koulu , ei henkilökohtainen ).
  8. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  9. Sovellus pyytää käyttöoikeutta tilillesi. Valitse Hyväksy .
  10. Vahvista sovellukset, joita haluat käyttää tällä tilillä, valitsemalla Valmis .

Sähköpostitilisi on nyt lisätty.

Vaaditaan: Ennen POP- tai IMAP -tilisi poistamista tai poistamista käytöstä, vertaa sitä uuteen Exchange -tiliisi ja varmista, että kaikki sähköpostisi, kansiosi, kalenterisi, yhteystietosi ja muut tiedot ovat läsnä. Jos jotain puuttuu, vedä ja pudota kohde POP- tai IMAP -tilistä Exchange -tilillesi.

Vaihe 2: Poista POP- tai IMAP -tilisi käytöstä tai poista se

Kun Exchange on lisätty eikä tietoja puutu, poista POP- tai IMAP -tilisi käytöstä tai poista se.

Varoitus: Jos haluat poistaa tilisi, varmista, että kaikki tietosi ovat uudella Exchange -tililläsi, ennen kuin jatkat. Kun olet poistanut tilisi, tietoja ei voi palauttaa.
  1. Valitse valikkopalkista Mail > Asetukset .
    valitse sähköposti ja valitse sitten asetukset
  2. Valitse Tilit .
  3. Valitse POP- tai IMAP -tilisi ja valitse sitten, haluatko poistaa tilisi käytöstä vai poistaa sen.
    • Poista tilisi käytöstä : Poista Tilitiedot -kohdasta Ota käyttöön tämä tili -valintaruutu.
      poista valintaruudun valinta tämän tilin ottamiseksi käyttöön
    • Poista tilisi : Valitse (miinus) ja vahvista sitten OK , että haluat poistaa tilin. Kun tilisi on poistettu, postia, yhteystietoja ja kalenteria ei voi palauttaa.
      Valitse miinusmerkki sen tilin kohdalla, jonka haluat poistaa

Kun suljet tili -ikkunan, näet vain Exchange -tilisi luettelossa Mailissa.