Päivitä Microsoft 365 -tilini Exchange Mailiin (Windows)

Jos käytät Microsoft 365 -palvelua POP- tai IMAP -tilinä, vaihda se Exchange -tiliksi. Tämä varmistaa, että tietosi (mukaan lukien posti, yhteystiedot ja kalenterit) pysyvät yhteydessä sähköpostiisi ja että ne voidaan palauttaa palvelimelta. Lisäksi Exchange -palvelun avulla saat turvallisen, nopean ja luotettavamman sähköpostin.

1. Avaa Mail Käynnistä -valikosta.
    Mail -sovelluksen kuvake, joka näyttää avoimen sinisen kansion
  2. ValitseAsetukset Gear Asetukset ja valitse sitten Hallitse tilejä .
  3. Valitse Lisää tili .
  4. Valitse Office 365 .
    Outlook.com-, Office 365- ja Google -kuvakkeet
  5. Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse Seuraava .
  6. Valitse pyydettäessä Työ- tai koulutili ja Jatka .
    Työ- tai koulutili Jatka -painikkeen yläpuolella
  7. Anna salasanasi ja valitse Kirjaudu sisään .
  8. Huomautus: Jos näet jotakin meni vikaan kirjautumisen jälkeen, valitse Lisäasetukset . Syötä sitten seuraavat tiedot:

Käyttäjänimi : Sähköpostiosoitteesi.
    • Verkkotunnus: @ -merkin jälkeinen nimi.
    Palvelin : outlook.office365.com
    Tilin nimi : Tämä näkyy vain sinulle ja voi auttaa tunnistamaan tilin.

Huomautus: Jos olet unohtanut sähköpostisi salasanan, voit nollata sen seuraavasti .

9. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  10. Sinun on ehkä valittava, haluatko Windows muistavan tilisi vai haluatko kirjautua sisään vain Mail -sovellukseen.
  11. Näet vahvistuksen, kun tilisi on määritetty. Sulje ikkuna valitsemalla Valmis. Exchange -tilisi lisätään olemassa olevien tiliesi alle.
  12. Varmista, että kaikki tietosi ovat uudella Exchange -tilillä, ja jos jotain puuttuu, säilytä molempia tilejä, kunnes olet palauttanut puuttuvat tiedot . Jos kaikki näyttää hyvältä, olet valmis poistamaan POP/IMAP -tilin. Valitse Hallitse tilejä -kohdasta POP/IMAP -tili.
  13. Valitse Poista tili ja Poista vahvista.
    Poista tili

Kaikki valmista! Sähköpostisi on määritetty Exchange -palvelimelle.