Päivitä Microsoft 365 -tilini Exchange muille asiakkaille

Jos käytät Microsoft 365 -palvelua POP- tai IMAP -tilinäsi, mutta haluat vaihtaa Exchange -tiliin, sinun on muutettava sähköpostiohjelman asetuksia. Suosittelemme Outlookin tai jonkin tämän luettelon asiakkaan käyttämistä. Jos kuitenkin käytät eri asiakasohjelmaa, seuraavat ohjeet voivat auttaa sinua vaihtamisessa Exchange -asetuksiin.

IMAP

Jos Microsoft 365 -sähköpostitilisi käyttää IMAP -asetuksia, esimerkiksi sähköposti ja kansiot synkronoidaan palvelimen kanssa. Muita yleisiä sähköpostikohteita, kuten kalentereita ja yhteystietoja, ei yleensä synkronoida, joten sinun kannattaa varmuuskopioida ne ennen vaihtamista. Katso ohjeet palveluntarjoajalta.

POP

Jos Microsoft 365 -sähköpostitilisi käyttää POP -asetuksia, esimerkiksi sähköposti, kansiot, kalenterit, yhteystiedot ja muut kohteet ovat vain asiakkaan sähköpostilaitteessa ja laitteessa, jota käytetään sähköpostin tarkistamiseen. Ennen Exchange -asetuksiin siirtymistä varmuuskopioi nämä tiedot joko tuontia tai viitteitä varten. Katso ohjeet palveluntarjoajalta.

Exchange -asetukset

Kun olet varmuuskopioinut tai vienyt tietoja tarpeen mukaan, lisää sähköpostitilisi asiakasohjelmaasi Exchange -tilillä. Jotkin asiakkaat eivät tue saman tilin lisäämistä kahdesti, joten sinun on ehkä poistettava olemassa oleva POP- tai IMAP -tili ennen sen lisäämistä Exchangeksi. Sähköpostitilin poistaminen voi johtaa tietojen menetykseen, joten suosittelemme, että varmuuskopioit tietosi, jos päätät tehdä niin.

Kun olet lisännyt tilisi asiakasohjelmaasi Exchangena, tuo tarvittaessa varmuuskopioidut tiedot. Katso ohjeet palveluntarjoajalta.

Huomautus: Jos asiakas pyytää sinua syöttämään Exchange -palvelimen asetukset manuaalisesti, käytä seuraavaa:

Sähköposti : Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi
Salasana : Microsoft 365 -sähköpostisi salasana
Palvelin : outlook.office365.com (tämä vaaditaan)
Verkkotunnus : Tämä voidaan jättää tyhjäksi
Käyttäjänimi : Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi

Asiakkaani ei tue Exchangea

Jos asiakkaasi ei tue sähköpostin määrittämistä Exchangen kautta, suosittelemme muiden asiakkaiden tutkimista, kuten Outlook, Mail for Mac tai Mail for Windows. Voit myös aina tarkistaa sähköpostisi Outlookin verkkoversiolla .

Jos haluat jatkaa nykyisen asiakasohjelman käyttöä, voit käyttää Microsoft 365 POP- ja IMAP -asetuksia . Muista, että Microsoft lopettaa perustodennuksen vuonna 2022, joten kun tämä aika tulee, Microsoft 365 POP- ja IMAP-asetukset toimivat vain asiakkaissa, jotka tukevat nykyaikaista todennusta (asiakkaissa, jotka voivat käyttää monivaiheista todennusta (MFA) ).