Päivitä Microsoft 365 -tilini Exchange Outlookiin (iOS)

Jos käytät Microsoft 365: tä POP- tai IMAP -protokollana, tietosi (mukaan lukien posti, yhteystiedot ja kalenterit) eivät välttämättä ole yhteydessä sähköpostiisi, ja ne voivat kadota, jos poistat kyseisen tilin. Voit estää tietojen menetyksen ja saada mahdollisimman turvallisen, nopean ja luotettavan sähköpostin vaihtamalla POP- tai IMAP -tilisi Exchange -tiliksi.

1. Avaa Outlook . (Eikö sinulla ole tätä sovellusta? Lataa se iTunes App Storesta ja määritä se noudattamalla näitä ohjeita .)
  2. Napauta Valikko ja sittenGear -painike Asetukset .
    Napauta Valikkokuvake, joka näyttää talon
  3. Jos olet valmis poistamaan POP/IMAP -tilisi, napauta sähköpostiosoitetta, vieritä alaspäin ja napauta Poista tili . Vahvista napauttamalla Poista.
  4. Vaaditaan: Jos käytät POP -asetuksia, tietoja, kuten viestejä, kansioita, kalentereita ja yhteystietoja, on vain sähköpostiohjelmassasi ja laitteessa, jota käytät sähköpostin tarkistamiseen. Ennen Exchange -asetuksiin siirtymistä varmuuskopioi tietosi, jotta voit joko tuoda ne tilillesi tai käyttää sitä myöhemmin. Katso ohjeet palveluntarjoajalta.
  5. Voit lisätä Exchange -tilisi napauttamalla Lisää sähköpostitili ja valitsemalla sitten Lisää sähköpostitili .
    Lisää sähköpostitili
  6. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja napauta Lisää tili -painiketta.
    Anna sähköpostiosoite ja napauta Lisää tili -painiketta
  7. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  8. Syötä Microsoft 365 -salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään. (Sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu.)
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  9. Huomautus: Jos olet unohtanut sähköpostisi salasanan, voit nollata sen seuraavasti .

10. Nyt Microsoft 365 -tilisi näkyy Asetuksissa. Tarkista sähköpostilaatikkosi.
    Uusi Microsoft 365 -sähköpostitili näkyy Asetuksissa

Sähköpostisi on nyt määritetty Exchange -tiliksi!