Päivitä Microsoft 365 -tilini Exchange Outlookiin (Windows)

Luo uusi Outlook -profiili ja vaihda Microsoft 365 -tilisi IMAP- tai POP -tilistä Exchange -asetuksiin.

Vaaditaan: Et voi käyttää uutta Outlookia näihin vaiheisiin. Jos käytät uutta Outlookia, sammuta se ennen kuin jatkat.
Uusi Outlook -vaihtokytkin

Valitse välilehti nähdäksesi asianmukaiset vaiheet vaihtaaksesi IMAP- tai POP -protokollasta Exchange -palveluun.

Vie kalenteri tai yhteystiedot

Varmistaaksesi, että tietosi pysyvät yhteydessä sähköpostiisi ja että ne ovat palautettavissa, noudata vaiheita tietojen viemiseksi, uuden profiilin luomiseksi ja tietojen tuomiseksi. Sähköpostisi ja kansiosi on jo synkronoitu palvelimeen, eivätkä ne vaadi vientiä.

1. Avaa Outlook .
  2. Jos haluat viedä kalenterisi, siirry osoitteeseenKalenteri -painike Kalenteri . Voit myös viedä yhteystiedot:Yhteystiedot -painike Yhteystiedot .
  3. Valitse vasemmassa yläkulmassa Tiedosto .
    Tiedosto -valikko Yhteystiedot -valikosta
  4. Valitse Avaa & Vie ja sitten Tuo/vie .
    Avaa ja vie vasemmassa paneelissa ja Tuo/vie -painike
  5. Valitse Vie tiedostoon ja valitse sitten Seuraava .
    Kohdassa Valitse suoritettava toiminto ja Vie tiedostoon -vaihtoehto
  6. Valitse Outlook-datatiedosto (.pst) ja sitten Seuraava.
  7. Sähköpostitilisi alla valitaan kalenteri tai yhteystiedot . Vahvista, että valintaruutu kohdan Sisällytä alikansiot vierestä on myös valittu, ja valitse sitten Seuraava .
    Valitse Sisällytä alikansiot seuraavan painikkeen yläpuolella -valintaruutu
  8. Valitse Selaa .
  9. Valitse, mihin haluat tallentaa varmuuskopiotiedoston, muuta tiedoston nimeä ja valitse sitten OK .
  10. Valitse Valmis .
  11. Sinulla on mahdollisuus suojata varmuuskopiotiedosto salasanalla. Jos haluat ohittaa tämän, valitse OK .

Toista nämä vaiheet varmuuskopioidaksesi sekä yhteystietosi että kalenterisi. Siirry tämän jälkeen vaiheeseen 2 ja luo uusi Outlook -profiili.

Luo uusi Outlook -profiili

1. Avaa Outlook .
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Tiedosto .
    Tiedosto -valikko Outlookissa
  3. Valitse Tilin asetukset ja sitten Hallitse profiileja .
    Valitse Tilin asetukset ja valitse sitten profiilien hallinta
  4. Valitse Profiilit -kohdasta Näytä profiilit .
  5. Valitse Lisää .
    Lisää toinen profiili valitsemalla Lisää
  6. Anna uudelle profiilille nimi ja valitse sitten OK .
  7. Jos oikeaa tiliä ei ole täytetty automaattisesti, anna nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse sitten Seuraava .
    lisää sähköpostiosoitetiedot
  8. Jos tilisi määrittäminen onnistui, valitse Lisää toinen tili , jos haluat lisätä sähköpostiosoitteita uuteen profiiliisi. Muussa tapauksessa valitse Valmis .
    • Sinun on lisättävä uudelleen kaikki muut Outlook-sähköpostitilit. Tämä voidaan tehdä valitsemalla Lisää toinen tili tämän vaiheen aikana.
      viimeistele määritys valitsemalla Valmis
  9. Jos haluat hallita profiileja, etsi uusi profiilin nimi luettelosta, valitse Käytä ja valitse sitten OK .
    valitse Käytä ja sitten OK.
  10. Jos haluat käyttää uusia asetuksia, sulje Outlook ja avaa se sitten uudelleen.

Tuo kalenteri tai yhteystiedot

1. Avaa Outlook .
  2. Voit tuoda kalenterisi siirtymällä osoitteeseenKalenteri -painike Kalenteri . Voit myös tuoda yhteystietosi kohtaanYhteystiedot -painike Yhteystiedot .
  3. Siirry vasempaan yläkulmaan kohtaan Tiedosto .
    Tiedosto -valikko Kotivalikon vasemmalla puolella
  4. Valitse Avaa & Vie ja sitten Tuo/vie .
    Avaa ja vie vasemmassa paneelissa ja Tuo/vie -painike
  5. Valitse Tuo toisesta ohjelmasta tai tiedostosta ja valitse sitten Seuraava .
    Kohdassa Valitse suoritettava toiminto, Tuo toisesta ohjelmasta tai tiedostosta -vaihtoehto
  6. Valitse Outlook-datatiedosto (.pst) ja sitten Seuraava.
  7. Valitse Selaa , etsi ja valitse varmuuskopiotiedosto ja valitse Avaa . Valitse Seuraava .
  8. Valitse Outlookin datatiedosto ja valitse sitten kalenteri tai yhteystiedot . Valitse Tuo kohteet nykyiseen kansioon ja valitse sitten Valmis .
    Kohdassa Valitse suoritettava toiminto, Tuo toisesta ohjelmasta tai tiedostosta -vaihtoehto

Toista nämä vaiheet, kunnes olet tuonut sekä yhteystietosi että kalenterisi. Tietosi ovat nyt Exchange -palvelimella.

Jotta voit käyttää tietojasi, sinun on avattava uuden Outlook -profiilisi pst. Tämä ei yhdistä POP -tietojasi palvelimeen, mutta antaa sinun käyttää laitteellesi tallennetuiksi jääneitä kansioita.

Luo uusi Outlook -profiili

1. Avaa Outlook .
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Tiedosto .
    Tiedosto -valikko Outlookissa
  3. Valitse Tilin asetukset ja sitten Hallitse profiileja .
    Valitse Tilin asetukset ja valitse sitten profiilien hallinta
  4. Valitse Profiilit -kohdasta Näytä profiilit .
  5. Valitse Lisää .
    Lisää toinen profiili valitsemalla Lisää
  6. Anna uudelle profiilille nimi ja valitse sitten OK .
  7. Jos oikeaa tiliä ei ole täytetty automaattisesti, anna nimesi, sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja valitse sitten Seuraava .
    lisää sähköpostiosoitetiedot
  8. Jos tilisi määrittäminen onnistui, valitse Lisää toinen tili , jos haluat lisätä sähköpostiosoitteita uuteen profiiliisi. Muussa tapauksessa valitse Valmis .
    • Sinun on lisättävä uudelleen kaikki muut Outlook-sähköpostitilit. Tämä voidaan tehdä valitsemalla Lisää toinen tili tämän vaiheen aikana.
      viimeistele määritys valitsemalla Valmis
  9. Jos haluat hallita profiileja, etsi uusi profiilin nimi luettelosta, valitse Käytä ja valitse sitten OK .
    valitse Käytä ja sitten OK.
  10. Jos haluat käyttää uusia asetuksia, sulje Outlook ja avaa se sitten uudelleen.

Avaa Outlookin datatiedosto

1. Avaa Outlook .
  2. Valitse vasemmasta yläkulmasta Tiedosto .
    Valitse tiedosto Windowsin Outlookissa
  3. Valitse Avaa & Vie ja valitse sitten Avaa Outlookin datatiedosto . File Explorer -ikkuna tulee näkyviin.
    Avaa Outlookin datatiedosto Avaa ja vie -valikosta
  4. Valitse tiedosto ja valitse sitten OK .

Tiedosto avautuu omina kansioina Outlookin kansioruudussa. Tietosi ovat nyt Exchange -palvelimella!