Päivitä Microsoft 365 -tilini Exchange Outlookiin (Windows)

Luo uusi Outlook -profiili ja vaihda Microsoft 365 -tilisi IMAP- tai POP -tilistä Exchange -asetuksiin.

Jos käytät IMAP -protokollaa, vie kalenterisi tai yhteystietosi, jotta tietosi pysyvät yhteydessä sähköpostiisi ja että ne voidaan palauttaa. Sähköpostisi ja kansiosi on jo synkronoitu palvelimeen, eikä niitä tarvitse viedä. Jos käytät POP -protokollaa, sinun ei tarvitse viedä tietoja, ja voit siirtyä vaiheeseen 2: Luo uusi Outlook -profiili .

Vaihe 1: Vie kalenteri tai yhteystiedot

1. Avaa Outlook .
  2. Siirry kohtaanKalenteri -painike Kalenteri viedäksesi kalenterisi taiYhteystiedot -painike Yhteystiedot yhteystietojen viemiseksi.
  3. Valitse vasemmassa yläkulmassa Tiedosto .
    Tiedosto -valikko Yhteystiedot -valikosta
  4. Valitse Avaa & Vie > Tuo/vie .
    Avaa ja vie vasemmassa paneelissa ja tuo/vie -painiketta
  5. Valitse Vie tiedostoon > Seuraava .
    Kohdassa Valitse suoritettava toiminto ja Vie tiedostoon -vaihtoehto
  6. Valitse Outlookin datatiedosto (.pst) > Seuraava .
  7. Sähköpostitilisi alla valitaan kalenteri tai yhteystiedot. Varmista, että myös Sisällytä alikansiot -valintaruutu on valittuna, ja valitse sitten Seuraava .
    Valitse Sisällytä alikansiot seuraavan painikkeen yläpuolella -valintaruutu
  8. Huomautus: Voit viedä vain yhden tyypin kerrallaan, joten sinun täytyy toistaa nämä vaiheet sekä yhteystietojen että kalenterien viemiseksi.

9. Valitse Selaa .
  10. Valitse, mihin haluat tallentaa varmuuskopiotiedoston, muuta tiedoston nimeä ja valitse sitten OK .
  11. Valitse Valmis .
  12. Sinulla on mahdollisuus suojata varmuuskopiotiedosto salasanalla. Jos haluat ohittaa tämän, valitse OK .

Toista nämä vaiheet niin, että olet varmuuskopioinut sekä yhteystietosi että kalenterisi. Sen jälkeen voit luoda uuden Outlook -profiilin.

Vaihe 2: Luo uusi Outlook -profiili

Lataa Outlook Setup Assistant ja luo uusi profiili automaattisesti.

Vaihe 3: Tuo kalenteri tai yhteystiedot

1. Avaa Outlook .
  2. Siirry kohtaanKalenteri -painike Kalenteri tuo kalenterisi taiYhteystiedot -painike Yhteystiedot tuoda yhteystietosi.
  3. Siirry vasempaan yläkulmaan kohtaan Tiedosto .
    Tiedosto -valikko Kotivalikon vasemmalla puolella
  4. Valitse Avaa & Vie > Tuo/vie .
    Avaa ja vie vasemmassa paneelissa ja tuo/vie -painiketta
  5. Valitse Tuo toisesta ohjelmasta tai tiedostosta > Seuraava .
    Kohdassa Valitse suoritettava toiminto, Tuo toisesta ohjelmasta tai tiedostosta
  6. Valitse Outlook-datatiedosto (.pst) > Seuraava.
  7. Valitse Selaa , etsi ja valitse varmuuskopiotiedosto ja valitse Avaa . Valitse sitten Seuraava .
  8. Valitse Outlookin datatiedosto ja sitten kalenteri tai yhteystiedot . Valitse Tuo kohteet nykyiseen kansioon ja valitse sitten Valmis .
    Kohdassa Valitse suoritettava toiminto, Tuo toisesta ohjelmasta tai tiedostosta

Toista nämä vaiheet, kunnes olet tuonut sekä yhteystietosi että kalenterisi. Tietosi ovat nyt Exchange -palvelimella!

Huomautus: Jos sinulla on useita sähköpostitilejä Outlookissa, sinun on lisättävä ne uudelleen. Valitse Tiedosto > Lisää tili ja seuraa näytettyjä kehotteita.