Päivitä Microsoft 365 -tilini Exchange Outlookiin (Windows)

Luo uusi Outlook -profiili ja vaihda Microsoft 365 -tilisi IMAP- tai POP -tilistä Exchange -asetuksiin.

Huomautus: Kun olet päivittänyt Microsoft 365 -tilisi Exchange-asetuksiin, sinun on lisättävä uudelleen kaikki muut Outlook-sähköpostitilit. Valitse Tiedosto > Lisää tili ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.

Vaihe 1: Vie kalenteri tai yhteystiedot

1. Avaa Outlook .
  2. Jos haluat viedä kalenterisi, siirry osoitteeseenKalenteri -painike Kalenteri . Voit myös viedä yhteystiedot:Yhteystiedot -painike Yhteystiedot .
  3. Valitse vasemmassa yläkulmassa Tiedosto .
    Tiedosto -valikko Yhteystiedot -valikosta
  4. Valitse Avaa & Vie ja sitten Tuo/vie .
    Avaa ja vie vasemmassa paneelissa ja Tuo/vie -painike
  5. Valitse Vie tiedostoon ja sitten Seuraava .
    Kohdassa Valitse suoritettava toiminto ja Vie tiedostoon -vaihtoehto
  6. Valitse Outlookin datatiedosto (.pst) ja sitten Seuraava .
  7. Sähköpostitilisi alla valitaan kalenteri tai yhteystiedot . Vahvista, että valintaruutu kohdan Sisällytä alikansiot vierestä on myös valittu, ja valitse sitten Seuraava .
    Valitse Sisällytä alikansiot seuraavan painikkeen yläpuolella -valintaruutu
  8. Valitse Selaa .
  9. Valitse, mihin haluat tallentaa varmuuskopiotiedoston, muuta tiedoston nimeä ja valitse sitten OK .
  10. Valitse Valmis .
  11. Sinulla on mahdollisuus suojata varmuuskopiotiedosto salasanalla. Jos haluat ohittaa tämän, valitse OK .

Toista nämä vaiheet varmuuskopioidaksesi sekä yhteystietosi että kalenterisi. Siirry tämän jälkeen vaiheeseen 2 ja luo uusi Outlook -profiili.

Vaihe 2: Luo uusi Outlook -profiili

Lataa uusi Outlook Assistant -apuri ja luo uusi profiili. Se lisää osoitteesi uutena Exchange -tilinä ja siirtää kaikki tietosi uuteen tiliin. Lue lisää Outlook Setup Assistantista .

Huomautus: Käyttämällä työkalua hyväksyt, että GoDaddy .

Jos sähköpostisi käyttää POP -asetuksia, Outlook Setup Assistant liittää paikallisen kopion aiemmasta PST: stä uuteen Outlook -profiiliisi. Tämä tarkoittaa, että sinulla on toinen Saapuneet -kansio nimeltä Old_POP . Jos sähköpostisi on esimerkiksi jane@coolexample.com , postilaatikon nimi olisi Old_POP_jane@coolexample.com . Vanha_POP -postilaatikko sisältää aiemmat sähköpostisi, mutta kaikki saapuvat sähköpostiviestit siirtyvät uuteen ensisijaiseen Saapuneet -kansioon.

Vaihe 3: Tuo kalenteri tai yhteystiedot

1. Avaa Outlook .
  2. Voit tuoda kalenterisi siirtymällä osoitteeseenKalenteri -painike Kalenteri . Voit myös tuoda yhteystietosi kohtaanYhteystiedot -painike Yhteystiedot .
  3. Siirry vasempaan yläkulmaan kohtaan Tiedosto .
    Tiedosto -valikko Kotivalikon vasemmalla puolella
  4. Valitse Avaa & Vie ja sitten Tuo/vie .
    Avaa ja vie vasemmassa paneelissa ja Tuo/vie -painike
  5. Valitse Tuo toisesta ohjelmasta tai tiedostosta ja valitse sitten Seuraava .
    Kohdassa Valitse suoritettava toiminto, Tuo toisesta ohjelmasta tai tiedostosta -vaihtoehto
  6. Valitse Outlookin datatiedosto (.pst) ja sitten Seuraava .
  7. Valitse Selaa , etsi ja valitse varmuuskopiotiedosto ja valitse Avaa . Valitse Seuraava .
  8. Valitse Outlookin datatiedosto ja valitse sitten kalenteri tai yhteystiedot . Valitse Tuo kohteet nykyiseen kansioon ja valitse sitten Valmis .
    Kohdassa Valitse suoritettava toiminto, Tuo toisesta ohjelmasta tai tiedostosta -vaihtoehto

Toista nämä vaiheet, kunnes olet tuonut sekä yhteystietosi että kalenterisi. Tietosi ovat nyt Exchange -palvelimella!