Päivitä Microsoft 365 -tilini Exchange -tilaan Samsung Email (Android) -palvelussa

Varoitus: Jos käytät Microsoft 365: tä POP- tai IMAP -protokollana, tietojasi (mukaan lukien posti, yhteystiedot ja kalenterit) ei ehkä synkronoida sähköpostipalvelimeen ja ne voivat kadota, jos poistat kyseisen tilin. Haluat varmuuskopioida kaikki tärkeät tiedot ennen näiden vaiheiden noudattamista. Katso ohjeet palveluntarjoajalta.

Jotta saat mahdollisimman turvallisen, nopean ja luotettavan sähköpostin, tilisi tulisi määrittää Exchange -tiliksi.

1. Avaa Android -laitteesi Sähköposti -sovellus.
    Valkoisella kirjekuorella punaisella pohjalla sähköpostiosoitteen alla
  2. NapautaKolme vaakasuoraa viivaa pinottuina toistensa päälle Valikko ja sittensettings hammaspyöräasetusten valikko Asetukset .
  3. Jos olet valmis poistamaan POP/IMAP -tilisi, vahvista napauttamalla sähköpostiosoitettasi, Poista ja sitten Poista .
  4. Voit lisätä Exchange -tilisi napauttamalla Lisää tili Asetuksissa .
  5. Napauta Office365 .
    Näyttö, jossa on eri sähköpostiohjelman vaihtoehdot, mukaan lukien Office 365 punaisella neliöllä
  6. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja napauta sitten Seuraava .
    Microsoft kirjaudu sisään
  7. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja -salasanasi ja napauta Kirjaudu sisään . Jatkamiseksi sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu , ei henkilökohtainen .
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  8. Huomautus: Jos olet unohtanut sähköpostisalasanasi, voit nollata sen .
  9. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
    • Jos Microsoft ei löydä tiliäsi, sinua pyydetään antamaan tietosi manuaalisesti:
      • Käyttäjänimi : Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi
      • Salasana : Microsoft 365 -sähköpostisi salasana
      • Palvelin : outlook.office365.com
      • Verkkotunnus \ käyttäjänimi : \ [Microsoft 365 -sähköpostiosoite] (esimerkki: \ jane@kivaesimerkki.com )
  10. Jos sinulta kysytään, yritätkö kirjautua sisään Samsung Emailiin, napauta Jatka .
  11. Kun sinua pyydetään myöntämään käyttöoikeudet, napauta Hyväksy .
    • Jos olet järjestelmänvalvoja, merkitse valintaruutu kohtaan Anna suostumus organisaatiosi puolesta, jotta muut käyttäjät eivät näe tätä kehotetta.
      Valitse valintaruutu ja Hyväksy
  12. Jos sinua pyydetään soveltamaan suojausasetuksia, napauta Käytä .
  13. Sähköposti -sovellus tarkistaa asetukset automaattisesti. Napauta kohdassa Manuaalinen määritys Valmis . Voit palata muokkaamaan näitä asetuksia milloin vain.
    Manuaalinen määritys ja Valmis -painike
  14. Jos sinua pyydetään aktivoimaan laitteesi suojausominaisuudet, valitse Aktivoi .
    Aktivoi Samsung Email for Android -sovelluksen suojausominaisuudet
  15. (Valinnainen) Muokkaa tilisi nimeä .
    Anna nimi ja napauta ja Valmis
  16. Napauta Valmis . Tämä nimi näkyy vastaanottajille, kun lähetät sähköpostia, joten kannattaa ehkä käyttää yrityksesi nimeä tässä.

Sähköpostisi on nyt määritetty Exchange -tiliksi!

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Jos Microsoft ei löytänyt tiliäsi ja sinua pyydettiin antamaan tietosi manuaalisesti, varmista, että DNS -asetuksissasi on CNC -tietue Autodiscover. Jos näin ei ole, lisää CNAME -tietue , jossa on autodiscover , Nimeä varten, ja autodiscover.outlook.com , jos kyseessä on Arvo .