Päivitä Microsoft 365 -tilini Exchange -tilaan Samsung Email (Android) -palvelussa

Jos käytät Microsoft 365: tä POP- tai IMAP -protokollana, tietosi (mukaan lukien posti, yhteystiedot ja kalenterit) eivät välttämättä ole yhteydessä sähköpostiisi, ja ne voivat kadota, jos poistat kyseisen tilin. Voit estää tietojen menetyksen ja saada mahdollisimman turvallisen, nopean ja luotettavan sähköpostin vaihtamalla POP- tai IMAP -tilisi Exchange -tiliksi.

1. Avaa Android -laitteesi Sähköposti -sovellus.
    Valkoisella kirjekuorella punaisella pohjalla sähköpostiosoitteen alla
  2. NapautaKolme vaakasuoraa viivaa pinottuina toistensa päälle Valikko > Asetukset .
  3. Jos olet valmis poistamaan POP/IMAP -tilisi, vahvista napauttamalla sähköpostiosoitettasi, Poista ja sitten Poista .
  4. Voit lisätä Exchange -tilisi napauttamalla Lisää tili Asetuksissa .
  5. Napauta Office 365 .
    Näyttö, jossa on eri sähköpostiohjelman vaihtoehdot, mukaan lukien Office 365 ja punainen neliö
  6. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja napauta Seuraava .
    Microsoft kirjaudu sisään
  7. Anna Microsoft 365 sähköpostiosoite ja salasana, ja kosketa Kirjaudu sisään. Jatkaaksesi sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi työ tai koulu .
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  8. Huomautus: Jos olet unohtanut sähköpostisi salasanan, voit nollata sen seuraavasti .

9. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  10. Huomautus: Jos Microsoft ei löydä tiliäsi, sinua pyydetään antamaan tietosi manuaalisesti:

Käyttäjänimi : Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi
    Salasana : Microsoft 365 -sähköpostisi salasana
    Palvelin : outlook.office365.com
    Verkkotunnus \ käyttäjänimi : \ [Microsoft 365 sähköpostiosoite] (esimerkki: \ omistaja@kivaesimerkki.com )

11. Anna Samsung Email -palvelun käyttää sähköpostitiliäsi. Valitse Suostumus organisaatiosi puolesta -valintaruutu ja napauta Hyväksy .
    Valitse valintaruutu ja Hyväksy
  12. Sähköposti -sovellus tarkistaa asetukset automaattisesti. Napauta kohdassa Manuaalinen määritys Valmis . Voit palata muokkaamaan näitä asetuksia milloin vain.
    Manuaalinen määritys ja Valmis -painike
  13. Muokkaa Tilisi nimeä (jos haluat) ja napauta Valmis . Tämä nimi näkyy vastaanottajille, kun lähetät sähköpostia, joten kannattaa ehkä käyttää yrityksesi nimeä tässä.
    Anna nimi ja napauta ja Valmis

Sähköpostisi on nyt määritetty Exchange -tiliksi!