Päivitä Microsoft 365 -tilini Exchange -tilaan Samsung Email (Android) -palvelussa

Jos käytät Microsoft 365: tä POP- tai IMAP -protokollana, tietosi (mukaan lukien posti, yhteystiedot ja kalenterit) eivät välttämättä ole yhteydessä sähköpostiisi, ja ne voivat kadota, jos poistat kyseisen tilin. Voit estää tietojen menetyksen ja saada mahdollisimman turvallisen, nopean ja luotettavan sähköpostin vaihtamalla POP- tai IMAP -tilisi Exchange -tiliksi.

1. Avaa Android-laitteesi sähköpostisovellus.
    Punaisella taustalla oleva valkoinen kirjekuori, jonka alla on teksti Sähköposti tai Email
  2. NapautaKolme vaakasuoraa viivaa pinottuina toistensa päälle Valikko > Asetukset .
  3. Jos olet valmis poistamaan POP/IMAP -tilisi, vahvista napauttamalla sähköpostiosoitettasi, Poista ja sitten Poista .
  4. Voit lisätä Exchange -tilisi napauttamalla Lisää tili Asetuksissa .
  5. Napauta Office 365.
    Näyttö, jossa on eri asiakasohjelmavaihtoehtoja sähköpostia varten, mukaan lukien Office 365 + punainen neliö
  6. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja napauta Seuraava.
    Microsoft-sisäänkirjautuminen
  7. Anna Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi ja salasana ja napauta sitten Kirjaudu sisään. Jotta voit jatkaa, sinun on ehkä valittava tilisi tyypiksi “työ” tai “koulu”.
    Anna sähköpostin salasana ja kirjaudu sisään
  8. Huomautus: Jos olet unohtanut sähköpostisi salasanan, voit nollata sen seuraavasti .

9. Jos järjestelmänvalvojasi on ottanut käyttöön monivaiheisen todennuksen (MFA), vahvista tilisi tai ota käyttöön Authenticator-sovellus .
  10. Huomautus: Jos Microsoft ei löydä tiliäsi, sinua pyydetään syöttämään tietosi manuaalisesti:

Käyttäjätunnus: Microsoft 365 -sähköpostiosoitteesi
    Salasana: Microsoft 365 -sähköpostin salasanasi
    Palvelin: outlook.office365.com
    Verkkotunnus\käyttäjänimi: \[Microsoft 365 -sähköpostiosoite] (esimerkki: \omistaja@coolexample.com)

11. Myönnä Samsung-sähköpostiohjelmalle pääsy sähköpostitilillesi. Valitse ruutu kohdassa Anna suostumus organisaatiosi puolesta ja napauta Hyväksy.
    Valitse valintaruutu ja hyväksy
  12. Sähköpostisovellus tarkistaa asetuksesi automaattisesti. Valitse Manuaalinen määritys -kohdassa Valmis. Voit palata muokkaamaan näitä asetuksia koska tahansa.
    Manuaalinen määritys ja Valmis-painike
  13. Muokkaa halutessasi tilin nimeä ja napauta sitten Valmis. Tämä nimi näkyy vastaanottajillesi lähettäessäsi sähköpostia, joten haluat ehkä käyttää tässä kohdassa yrityksesi nimeä.
    Anna nimi ja napauta Valmis

Sähköpostisi on nyt määritetty Exchange -tiliksi!