Päivitä Microsoft 365 -tilini Exchange -tiliksi

Kun olet siirtänyt sähköpostisi, vaihda POP- tai IMAP -tilisi Exchange -tiliksi. Exchangen avulla tietosi (posti, yhteystiedot ja kalenterit) ovat käytettävissä kaikilla laitteillasi ja ne voidaan palauttaa palvelimelta. Saat suojatun, nopean ja luotettavan sähköpostin.

Valitse sinulle sopiva sähköpostiohjelma. Ohjatut ohjeet saat ohjatusta Exchange -asetustoiminnostamme .

Mobiili

Android-puhelin
iPhone ja iPad (iOS)

Pöytäkone

Mac (macOS)
Windows-PC