No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Päivitä olemassa olevat Apple Mail -tiliasetukset

Jos olet jo määrittänyt sähköpostitilin Apple Mailissa, voit tehdä muutoksia tilin asetuksiin milloin vain. Jos sinulla on vaikeuksia vastaanottaa tai lähettää viestejä, kannattaa tarkistaa kaikki asetukset uudelleen sisäänkirjautumistietojasi ja Sähköpostiasennuskeskuksen sähköpostipalvelimen asetuksia vastaavasti .

1. Valitse Apple Mailin kohdasta Saapuneet se postilaatikko, johon haluat tehdä muutoksia.
  2. Napsauta postilaatikkoluettelon alla olevaa rataskuvaketta ja valitse Muokkaa " [sähköpostiosoitteesi] "…
  3. Tilin tiedot -välilehdellä voit muokata seuraavia toimintoja:
    • Sähköpostiosoite
    • Käyttäjänimi (täydellinen työtilan sähköpostiosoitteesi)
    • Salasana
    • Saapuvan ja Lähtevän postin palvelinosoitteet, jotka voidaan katsoa täältä.
  4. Lisäasetukset -osiossa voit muokata SSL -suojausasetuksiasi ja porttiasetuksiasi.
  5. Sulje Tilit -ikkuna ja valitse pyydettäessä Tallenna.