No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Päivitä oletusvaluutta WooCommerce -palvelussa

WordPress -koontinäytöstä voit vaihtaa WooCommerce -myymälän käyttämän oletusvaluutan.

1. WordPressiin sisään kirjautuminen.
  2. Napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa WooCommerce , joka laajenee ja antaa lisäasetuksia.
  3. Napsauta Asetukset laajennetussa WooCommerce -valikossa.
  4. Napsauta sivun yläreunan lähellä olevaa Yleiset -välilehteä.
  5. Vieritä alas Valuutta -asetukset -kohtaan.
  6. Valitse uusi valuutta avattavasta valikosta.
  7. Napsauta sinistä Tallenna muutokset -painiketta sivun alaosassa muutosten tekemisen jälkeen.

Lisätietoja

• Lisätietoja valuutan asetuksista, mukautetun valuutan lisäämisestä ja useiden valuuttojen käytöstä on WooCommerce -ohjeissa .