Päivitä oletusvaluutta WooCommerce -palvelussa

WordPress -koontinäytöstä voit vaihtaa WooCommerce -myymälän käyttämän oletusvaluutan.

1. Kirjaudu sisään WordPressiin.
  2. Napsauta vasemmanpuoleisessa valikossa WooCommerce , joka laajenee ja antaa lisäasetuksia.
  3. Napsauta Asetukset laajennetussa WooCommerce -valikossa.
  4. Napsauta sivun yläreunan lähellä olevaa Yleiset -välilehteä.
  5. Vieritä alas Valuutta -asetukset -kohtaan.
  6. Valitse uusi valuutta avattavasta valikosta.
  7. Napsauta sinistä Tallenna muutokset -painiketta sivun alaosassa muutosten tekemisen jälkeen.

Lisätietoja

• Lisätietoja valuutan asetuksista, mukautetun valuutan lisäämisestä ja useiden valuuttojen käytöstä on WooCommerce -ohjeissa .