No jopas. Näyttää siltä, että hullut robotit ovat taas vauhdissa! Ne ovat ottaneet vallan – ja kääntäneet tämän sivun omalle kielellesi. Robotit tarkoittavat tosiasiassa vain hyvää, ja niiden metallisydän sykkii lämpimänä. Ne haluavat auttaa! Kerro meille, miten hyvin robotit ovat hoitaneet homman. Käytä sivun alalaidan painikkeita. Siirry englanninkieliseen versioon

Päivitä PHP uusimpaan versioon

Jos haluat päivittää PHP: n uusimpaan versioon, katso artikkelia, joka koskee isännöintitilisi tyyppiä:

Pyydä asiantuntijapalveluita tekemään se

Voit myös antaa asiantuntijapalveluiden huolehtia PHP-päivityksistä puolestasi. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä asiantuntijapalveluihin osoitteessa (480) 463-8824 .

Lisätietoja

Lisätietoja GoDaddy-asiantuntijapalveluista on sivustollamme