Päivitä Premium DNS -tasoon

Jokaisella GoDaddy -tilillä on vakio DNS vyöhyketiedoston hallintaa varten. Päivitä tilisi Premium DNS -palveluun edistyneiden DNS -ominaisuuksien saavuttamiseksi, jotka lisäävät tehoa, joustavuutta ja korkeamman tason teknistä tukea.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnussalkkuun . (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi .)
  2. Valitsekuvan nimi Verkkotunnuksen muokkausasetukset verkkotunnuksesi vieressä ja valitse sitten Muokkaa DNS . Sinun täytyy ehkä vierittää alas nähdäksesi Muokkaa DNS -vaihtoehtoa.
    näyttökuva, joka näyttää vaihtoehdon dns: n muokkaamiseksi
  3. Valitse Premium DNS -osiossa Lisää Premium DNS .
  4. Suorita ostoksesi loppuun ostoskorissa.

Kaikki tällä hetkellä GoDaddy -nimipalvelimille määritetyt verkkotunnukset päivitetään automaattisesti asianmukaisiin Premium DNS -nimipalvelimiin. Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

• Premium DNS antaa sinulle pääsyn DNS -lisäasetuksiin, kuten toissijainen DNS ja DNSSEC .
  • Päivitä Premium DNS: si edelleen lisätäksesi lisää DNSSEC-verkkotunnuksia. Siirry kohtaan Omat tuotteet -sivu, vieritä alaspäin Verkkotunnustuotteet ja valitse sitten Asetukset Premium DNS -tuotteen vierestä. Valitse Premium DNS + Unlimited DNSSEC asetusvalikossa ja valitse sitten Päivitä . Suorita ostos loppuun kassalla.