Päivitä Premium DNS -tasoon

Oletusasetuksena on, että tilisi mukana toimitetaan vakio-DNS, joka on perusversio DNS-hallinnasta. Voit päivittää vakio-DNS:n Premium DNS -versioon GoDaddy -tilisi kautta. Premium DNS tarjoaa edistyneet DNS-toiminnot lisäämällä tehoa, joustavuutta ja korkeamman tason teknisen tuen.

1. Kirjaudu sisään GoDaddy -verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Valitse ruutu haluamiesi verkkotunnusten kohdalla ja napsauta sitten Laajennustuotteet avattavasta Lisää-valikosta.
  3. Valitse uudessa ikkunassa DNS-välilehti.
  4. Valitse pakettisi yksityiskohdat ja napsauta sitten Lisää.
  5. Valitse Kassalle ja suorita ostoksesi loppuun. Kaikki tilin mukana rekisteröidyt verkkotunnukset määritetään automaattisesti osoittamaan oikeisiin Premium DNS -nimipalvelimiin.

Premium DNS -määritysten tuleminen voimaan tililläsi voi kestää enimmillään 90 minuuttia.