Päivitä Premium DNS -tasoon

Jokaisella GoDaddy -tilillä on vakio DNS vyöhyketiedoston hallintaa varten. Päivitä tilisi Premium DNS -palveluun edistyneiden DNS -ominaisuuksien saavuttamiseksi, jotka lisäävät tehoa, joustavuutta ja korkeamman tason teknistä tukea.

1. Kirjaudu GoDaddy-palvelun verkkotunnusten hallintakeskukseen. (Tarvitsetko apua sisäänkirjautumisessa? Etsi käyttäjätunnuksesi tai salasanasi.)
  2. Siirry Verkkotunnuksen asetukset -sivulle valitsemalla verkkotunnuksesi.
    valitse verkkotunnus
  3. Valitse Hallitse DNS: ää kohdassa Lisäasetukset .
  4. Valitse Premium DNS -osiossa Lisää Premium DNS .
  5. Sinut ohjataan kassalle, jossa voit suorittaa ostoksesi loppuun.

Kaikki tilin verkkotunnukset, jotka käyttävät tällä hetkellä GoDaddy -nimipalvelimia, päivitetään automaattisesti uusiin Premium DNS -nimipalvelimiin. Useimmat DNS -päivitykset tulevat voimaan tunnin sisällä, mutta päivitys maailmanlaajuisesti voi kestää jopa 48 tuntia.

Aiheeseen liittyvät vaiheet

Lisätietoja

• Päivitä Premium DNS: si edelleen lisätäksesi lisää DNSSEC-verkkotunnuksia. Siirry tuotesivullesi , valitse Verkkotunnustuotteet ja valitse sitten Asetukset Premium DNS -tuotteen vierestä. Kohdassa Premium DNS + Rajoittamaton , valitse Päivitä . Suorita ostos loppuun kassalla.
  • Kutsu edustaja hallitsemaan Premium DNS: ää ja muita verkkotunnusasetuksia puolestasi.