Päivitä sähköpostin muotoasetukset Outlookissa (Windows)

Päivitä sähköpostin oletusmuotoasetukset HTML -koodiksi, jotta lähtevät viestisi ovat yhteensopivia muiden sähköpostiohjelmien kanssa. Yhteensopimattomassa sähköpostissa saattaa olla liitetiedosto winmail.dat lisättynä lähteviin viesteihin. Ne eivät ole haitallisia, mutta voivat aiheuttaa sekaannusta, koska muut sähköpostiohjelmat eivät tunnista niitä. Oletussähköpostimuotosi muuttaminen voi estää winmail.dat -liitteitä näkymästä lähtevässä sähköpostissasi.

1. Avaa Outlook .
  2. Valitse Tiedosto ja sitten Asetukset .
    valitse vaihtoehdot
  3. Valitse Mail .
  4. Valitse Luo viestit tässä muodossa -luettelon Luo viestit -kohdasta HTML .
    valitse HTML
  5. Valitse ikkunan alaosasta OK .