WordPress-hallinta Ohje

Tuo tietokantasi

Vaihe 4 WordPress-sivuston siirtäminen manuaalisesti -sarjasta.

Varoitus: Tämä sarjan vaihe suoritetaan uudella WordPress-sivustolla, johon olet siirtymässä. Jos suoritat nämä vaiheet siinä tietokannassa, josta olet siirtymässä pois, menetät datasi.

Tuo WordPress-tietokanta, jonka veit aiemmassa vaiheessa – Vie tietokantasi. Tehtävään käytetään phpMyAdmin-työkalua.

1. Avaa phpMyAdmin. (Tarvitsetko apua phpMyAdmin:n avaamisessa?)
  2. Valitse vasemmanpuoleisesta valikosta tietokantasi nimi.
    Valitse tietokannan nimi
  3. Valitse Structure (rakenne) -välilehdessä Check All (valitse kaikki).
    Valitse kaikki ruudut
  4. Valitse Check All -kohdan vieressä With selected (kun valittuna) -vaihtoehdon alla Drop (poista).
    Valitse valikosta poista
  5. Valitse kohdassa Do you really want to (haluatko todella tehdä tämän) Yes (kyllä).
  6. Varmista vasemmassa valikossa, että luettelossa ei ole taulukoita.
    Varmista, että tietokanta on tyhjä
  7. Valitse Import (tuonti) -välilehdessä File to import (tuotava tiedosto) -kohdassa Choose File (valitse tiedosto). Paikanna ja valitse aiemmin viemäsi SQL-tiedosto ja valitse sitten Open (avaa). Varmista, että valitset Partial import (osittainen tuonti) ja SQL tuodun tiedoston muodoksi.
    Valitse Tuo-välilehti
    Valitse tuontivaihtoehdot
  8. Valitse Siirry .
  9. Merkitse muistiin taulukkosi etuliite tietokantasi tuonnin jälkeen. Tarvitset tämän tiedon tehdessäsi viimeisiä muokkauksiasi. Tässä esimerkissä taulukon etuliite on wp_:
    Taulukon etuliite phpMyAdmin-työkalussa